İsrail'in Gazze'ye saldırılarında hayatını kaybeden gazeteci sayısı 121'e yükseldi

İsrail'in 7 Ekim (2023) tarihinden bu yana Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybeden gazetecilerin sayısı 121'e yükseldi.

Antalya'da CHP il binasına taşlı saldırı

Antalya'da akıl sağlığı yerinde olmadığı iddia edilen D.G., CHP İl Başkanlığı binasına kaldırım taşı ile saldırdı. Binanın kapı camlarında kırıklar oluşurken, şüpheli gözaltına alındı.

Motorine bir zam daha geliyor

Geçtiğimiz hafta motorine gelen zammın ardından araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. Motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 1,15 lira zam yapılması bekleniyor.

Özgür Özel’den ‘tasfiye’ iddialarına yanıt: Ne Alevi’nin ne Kürt’ün tasfiye olduğu yok

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenleri tasfiye ediyorlar' iddiasına ilişkin, “Kemal Bey’i en çok destekleyen iki arkadaşımızı aday gösterdik. Bir tasfiye söz konusu değil” dedi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’de seslenen Özel, “İnce, ‘Başka dünyaların insanıyız’ diyor. Bir tane ilçe verince aynı dünyanın insanı mı oluyormuşuz?” diye konuştu.

'10 Manşette Bugün' | 28 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 28 Ocak 2024

Belözoğlu'ndan Seçil Erzan açıklaması: Bir süpermarket çalışanına değil, banka müdürüne güvendik

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Seçil Erzan davası ile ilgili, "Burada bir süpermarket çalışanı değil, bir banka müdürünün, bankacılık işlemi yaptığını söyleyerek, elimize bankanın kendi ürettiği kağıtlarla vermiş olduğu şeylere inandık. Onun dışında söyleyecek bir şeyim yok." dedi.

DEM Parti kadın belediye eş başkan adaylarını tanıttı

DEM Parti  Diyarbakır'da kadın belediye eş başkan adaylarını tanıttı. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Bu iktidara biz kadınların en büyük cevabı; onların bu ceberrut iktidarlarını yıkarak yapacağız” dedi.

Erdoğan: Muradınıza ermek istiyorsanız, Murat'a sahip çıkacaksınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muradımızla yapacağız ama siz de muradınıza ermek istiyorsanız, Murat'a sahip çıkacaksınız. Durmak yok. İstanbulumuzu ayağa kaldıracağız, Ankaramızı ayağa kaldıracağız. İzmirimizi, Eskişehirimizi, Konyamızı, Kayserimizi velhasıl ülkemizi 30 büyük şehirini ayağa kaldıracağız” dedi.

Sarıyer'deki kilise saldırısında yeni detaylar; operasyonda gözaltına alınanların sayıları 51’e yükseldi

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’ne yönelik yapılan silahlı saldırıya dair yeni detaylar ortaya çıktı. Gözaltına alınanların sayısı 51’e yükselirken, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden birinin silahının tutukluk yapması sonucu kaçtığı öğrenildi.

Akşener'den Bakırhan'a yanıt: Sözlerim çarpıtıldı, keşke soruşturma açılsa

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’a yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “PKK'ya terör örgütü diyemeyenler, Meclis'te 'Abdullah Öcalan'a özgürlük' deyip kendi aralarında alkışlayanlar elbette bunu çarpıtacaklar. Meral Akşener'e hapis istiyorlar. Keşke bu konuda bir soruşturma açılsa ve hepimiz işin nasıl olduğunu görsek” dedi.

Bakan Göktaş: E- ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkânı getiriyoruz Bakan Göktaş: E- ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkânı getiriyoruz

AKOM uyardı: İstanbul'da ani kar sağanakları bekleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte ani kar sağanakları beklendiğini duyurarak vatandaşlara uyarıda bulundu.

Kaynak: Deniz Dalgıç