Dolandırıcılıktan tutuklanan Galip Ensarioğlu’nun damadı aynı gün serbest bırakıldı Dolandırıcılıktan tutuklanan Galip Ensarioğlu’nun damadı aynı gün serbest bırakıldı

Hizbullah'ın iki numaralı ismi: 'İsrail'in kara operasyonuna hazırız'

Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kazım, Nasrallah'ın ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada "Kardeşimizi, liderimizi kaybettik" ifadelerini kullandı.

TÜRK-İŞ: Açlık sınırı 20 bine, yoksulluk sınırı 65 bine dayandı

TÜRK-İŞ, eylül ayında açlık sınırının 19 bin 830 TL'ye yoksulluk sınırının ise 64 bin 595 TL'ye yükseldiğini açıkladı. Bekar bir çalışanın ‘yaşama maliyeti’ de aylık 25 bin 706,18 TL ’ye yükseldi.

Özgür Özel’den Sinan Ateş duruşmasına ilişkin açıklama

Sinan Ateş davasına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Cumhur İttifakı sürecek diye bir cinayeti üstü örtülü bırakmayın. İyiliğe sarılın. İyiler akşam rahat uyur. Onlar rahat uyuyamıyor. Türkiye'yi kurtaracak ittifak iyilerin ittifakıdır” dedi.

Serhat Akın'a silahlı saldırı olayında 5 kişi tutuklandı, 1 kişi serbest bırakıldı

Beykoz'da eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli, savcılıktaki işlemlerinin ardından "iştirak halinde tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe gönderildi. Mahkemeye sevk edilen 6 şüpheliden 5'i tutuklandı, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme

Narin Güran cinayeti soruşturmasında cesetten alınan 91 farklı numuneden herhangi bir sonuca ulaşılamadı. Öte yandan çuvalın içinde Narin’in kimlik kartı bulundu.

'10 Manşette Bugün' | 29 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 29 Eylül 2024

Sinan Ateş davası: Sanık avukatlarının bilirkişi raporuna yaptığı itiraz reddedildi

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davaya devam edildi.

Dolandırıcılıktan tutuklanan Galip Ensarioğlu’nun damadı aynı gün serbest bırakıldı

İnternet ve kripto para dolandırıcılığı operasyonu sonrası tutuklanan AK Partili Galip Ensarioğlu’nun damadı Mutlu Akbulut aynı gün serbest bırakıldı.

Trabzonspor, Bankalar Birliği'nden çıktı

Trabzonspor, Bankalar Birliği yapılandırması olarak bilinen kredi anlaşması kapsamından tüm krediler ve bu kredilere ilişkin faizlerin tamamen kapatılarak çıkıldığını duyurdu.

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa etti

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa etti.

Emniyetten ‘yanlışlıkla gözaltı’ açıklaması; Elif Çakır yalanladı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, gazeteci yazar Elif Çakır'ın kentte bir otelde gözaltına alındığı iddiasının ardından 'yanlışlıkla' açıklaması yaptı. Elif Çakır, Emniyet Müdürlüğünün bu açıklamasını yalanladı.

Muhabir: Şevval Dalgıç