Ayhan Bora Kaplan'ın reddi hakim talebi reddedildi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın 16 Eylül tarihinde yapılan son duruşmasından sonra, Kaplan’ın avukatları reddi hâkim talebinde bulunarak, mahkeme başkanı ve üyelerinin yerine başka bir heyetin atanmasını istedi. Ancak mahkeme heyeti bu talebi reddetti.

Çorum'daki mahkemeden İmamoğlu'nun ‘ahmak’ davasının seyrini değiştirecek hamle

Çorum'daki mahkemeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘ahmak’ davasının seyrini değiştirebilecek bir adım geldi. İmamoğlu’nun avukatı Kemal Polat, Çorum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nce yapılan itiraz başvurusu üzerine, maddenin AYM tarafından iptal edilmesi halinde İmamoğlu’na yönelik 'ahmak' davasının düşme ihtimali olduğunu söyledi.

TBMM'nin yeni dönemdeki en önemli başlığı ekonomi olacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni dönemdeki en önemli gündem başlığı ekonomi olacak.

ATM’lerde bazı şifrelere yasak geliyor ATM’lerde bazı şifrelere yasak geliyor

Bakan Şimşek'ten kartla ödeme kabul etmeyen işletmelere uyarı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartı veya banka kartıyla ödeme kabul etmeyen işletmeler için uyarıda bulundu.

İsrail: Üst düzey Hizbullah yöneticisi öldürüldü

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanı ve Yürütme Konseyi Üyesi Nebil Kaouk’un düzenlenen saldırı sonucu öldürüldüğünü duyurdu.

'10 Manşette Bugün' | 28 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 28 Eylül 2024

Tüketici hakem heyetleri, 8 ayda 494 bin uyuşmazlığı çözdü

Tüketici hakem heyetlerine bu yılın ilk 8 ayında 490 bin 876 başvuru yapıldı ve devreden dosyalarla birlikte 4,3 milyar TL tutarındaki 494 bin 114 uyuşmazlık karara bağlandı. Ayakkabılara yönelik şikayetler, 66 bin 836 başvuru ile ilk sırada yer aldı.

Reuters: Hizbullah lideri Nasrallah'ın cesedi enkazdan çıkarıldı

Reuters haber ajansı, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın cesedinin Beyrut'taki enkaz alanından çıkarıldığını belirtti.

Hizbullah, komutan Ali Karaki'nin Nasrallah'la aynı saldırıda öldürüldüğünü duyurdu

Hizbullah, askeri komutanlarından Ali Karaki'nin 27 Eylül'de Hasan Nasrallah'ın hayatını kaybettiği İsrail saldırısında öldüğünü bildirdi.

Sinan Ateş davasında yeni gelişme: Savunmalar alınacak

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara’da silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin görülen davanın yarınki duruşmasında, esas hakkındaki savunmalar alınacak.

DEM Parti Sultangazi İlçe Başkanlığının kurşunlanmasına ilişkin 2 şüpheli yakalandı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sultangazi İlçe Başkanlığının kurşunlanmasına ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Muhabir: Şevval Dalgıç