Murat Kurum’dan İmamoğlu’na ‘3 villa’ göndermesi

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanında 3 villayı gizlediği iddialarına ilişkin, "Bakınız mal beyanından sonra mallar ortaya çıktı. Mal beyanından sonra 1,5 milyar liralık malı ortaya çıktı. Sen malını İstanbul'dan niye saklıyorsun, mal beyanında niye vermiyorsun?" dedi.

Hatay’da kaza: Aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, otomobille TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre aynı aileden 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yargıtay Başkanlığı seçiminin beşinci turunda da sonuç çıkmadı, seçim yarına kaldı

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılmaya başlanan başkanlık seçimlerinin beşinci turunda da hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı. Seçime yarın altıncı tur oylamasıyla devam edilecek.

Mansur Yavaş, kızının Londra'daki eviyle ilgili belgeleri paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tartışma konusu olan kızının Londra'daki evinin 'mortgage' sistemi ile alındığını ve kızına 100 bin pound hibe yaptığını açıkladı.

'10 Manşette Bugün' | 25 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 25 Mart 2024

'CHP-DEM Parti Protokolü' iddiası yalanlandı

CHP ile DEM Parti arasında yerel seçimler için protokol yapıldığına dair sahte bir belge dolaşıma sokuldu. Belgede imzası olan herkesten protokol belgesine yalanlama geldi.

TFF, tartışma yaratan hakem toplantısının tamamını yayınladı: Soruşturma başlatıldı

Merkez Hakem Kurulu'nun düzenli olarak yaptığı toplantılardan birinin izinsiz yayınlanması hakkında soruşturma başlatıldığını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), söz konusu görüntülerin tamamını yayınladı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan yeni anayasa açıklaması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Hemen seçimden sonra, belki de anayasa sürecinden daha kolay sonuç alabileceğimiz bir süreç, Meclis’te yeni bir iç tüzüğün gerçekleştirilmesidir. Hakikaten siviller eliyle yapılmış, parlamentoda yapılmış, demokrat, kuşatıcı bir anayasanın yapılması Türkiye için elzemdir. Bunun için gayret edeceğiz” dedi.

TFF, tartışma yaratan hakem toplantısının tamamını yayınladı: Soruşturma başlatıldı

Merkez Hakem Kurulu'nun düzenli olarak yaptığı toplantılardan birinin izinsiz yayınlanması hakkında soruşturma başlatıldığını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), söz konusu görüntülerin tamamını yayınladı.

TİP, Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen kayıtların uzman raporlarını paylaştı

TİP, desteğini çektiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin uzman mütalaasını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez Biden’ın davetlisi olarak ABD’ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk kez Joe Biden’ın davetlisi olarak ABD’ye gidecek.

Türk Devletleri Teşkilatı Adalet Bakanları Konseyinin ilk toplantısı Kazakistan’da yapıldı Türk Devletleri Teşkilatı Adalet Bakanları Konseyinin ilk toplantısı Kazakistan’da yapıldı

Muhabir: Nur Kaplan