Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan 309 işletmeye 24 milyon 345 bin TL ceza

Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen 309 işletmeye 24 milyon 345 bin 66 Türk lirası idari para cezası uyguladı.

İsrail, Magazi Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi: En az 70 ölü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El-Magazi Mülteci Kampı'nda sivillerin yaşadığı evlere düzenlediği hava saldırısında en az 70 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Can Atalay için ikinci kez tahliye başvurusu yapıldı

Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay hakkında ikinci kez hak ihlali kararı vermişti. Can Atalay’ın avukatları mahkemeye dilekçe vererek ikinci kez tahliye başvurusu yaptı.

Özgür Özel: İstedikleri kadar provokasyon yapsınlar, CHP doğru bildiğini yapacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da katıldığı şehit cenazesinde provokasyona uğramasına ilişkin açıklamada bulundu. Özel, “İstedikleri kadar provokasyon yapsınlar, CHP doğru bildiğini yapacak” dedi.

Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısında istenen cezalar belli oldu

Esenyurt’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayii baskınıyla ilgili iddianame hazırlandı.

'10 Manşette Bugün' | 24 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' | 24 Aralık 2023

Erdoğan: 3-5 oy alacağız diye bölücü hainlere kapı kulu olanlara meydanı asla bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ne Kandil ve Suriye'deki terör baronlarının ne de bu hainlerin yularını ellerinde tutanların bizi yolumuzdan alıkoymalarına müsaade etmeyeceğiz. 3-5 oy alacağız diye bölücü hainlere kapı kulu olanlara meydanı asla bırakmayacağız" dedi.

Demirtaş: 12 asker benim kardeşimdir, bu ülkenin yoksul evlatlarıdır

Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan 12 asker ile ilgili konuştu. Demirtaş, “Bizim içimiz yanıyor. Ben defalarca söyledim. Dün toprağa verilen 12 asker benim kardeşimdir. Bu ülkenin yoksul halkının evlatlarıdır. Keşke barışı sağlayabilsek, onlar yaşayabilselerdi” dedi.

Riyad'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının hakemi belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

İmamoğlu'ndan Milli Takım paylaşımı: Hakkımız yendi İmamoğlu'ndan Milli Takım paylaşımı: Hakkımız yendi

Birleşik Kamu İş: Açlık sınırı 16 bin 483, yoksulluk sınırı 46 bin 837 liraya yükseldi

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun verilerine göre açlık sınırı 16 bin 483 liraya, yoksulluk sınırı 46 bin 837 liraya yükseldi.

DEM Parti'ye tepki gösteren Bahçeli, Genel Kurulu terk etti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, bütçe görüşmelerinde sıra DEM Parti'ye gelince TBMM Genel Kurulu'nu terk etti. CHP'yi de takip etmeyeceğini söyleyen Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi'nin yapması gerekeni yapıyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi