'10 Manşette Bugün' | 23 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' | 23 Aralık 2023

TBMM’de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nden PKK saldırılarına ortak tepki

TBMM’de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiride PKK'nın saldırıları kınanarak “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır” denildi.

CHP'den TBMM'de 'kapalı oturum' çağrısı: Ulusal yas talep edildi

TBMM CHP Grup Başkanlığı'nca, 12 şehidin verilmesinin ardından Meclis'in hiç zaman kaybetmeden derhal kapalı bir oturum yapmasını, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in de bu oturumda milletvekillerini bilgilendirmesi gerektiği açıklamasında bulundu.

10 ilde ‘Kahramanlar-35’ operasyonu: 58 mağara, sığınak ve depo imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ile patlayıcıların yok edilmesine yönelik ‘Kahramanlar-35’ operasyonu gerçekleştirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya 10 ilde düzenlenen operasyonlarda 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini bildirdi.

İstanbul polisi, Comanchero çetesinin lüks araçlarını kullanacak

Geçen ay Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.

Ekşi Sözlük'te şehit olan askerlere yönelik suç unsuru içeren paylaşımları yapanlar hakkında soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Ekşi Sözlük' isimli sosyal paylaşım sitesinde şehitlere yönelik suç veya suç unsuru içeren paylaşım yapanlar hakkında resen soruşturma başlattı.

Urla'da anız yangını: Alevler, akaryakıt istasyonuna 200 metre kala kontrol altına alındı Urla'da anız yangını: Alevler, akaryakıt istasyonuna 200 metre kala kontrol altına alındı

TBMM'de bu hafta: Bütçe görüşmeleri tamamlanacak, çalışan emekliye 5 bin lira ödemesi ele alınacak

TBMM Genel Kurulunda, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri tamamlanacak.

AK Parti, yerelde işbirliği için bu hafta Yeniden Refah Partisi ve BBP ile görüşecek

AK Parti'nin, yerel seçimde işbirliği için bu hafta Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi (BBP) ile görüşmesi bekleniyor.

İsrail’in Gazze’de öldürdüğü Filistinli sayısı 20 bin 424'e yükseldi

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısının 20 bin 424'e yükseldiğini açıkladı.

Asgari ücretin açıklanacağı tarih belli oldu

Milyonların merakla beklediği 2024 yılı asgari ücretinin açıklanacağı tarih belli oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını dile getirdi.

DEM Parti Gençlik Meclisi'nin kongresi hakkında soruşturma açıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da DEM Parti tarafından düzenlenen kongrede 'suç ve suçluyu övme' ve 'terör örgütü propagandası yapma' suçlarını işlediği tespit edilen şüpheliler hakkında adli soruşturma başlatıldığını ve gözaltı kararı verildiğini duyurdu.

Kaynak: Haber merkezi