Altı ülkenin vatandaşları için vize muafiyeti Resmi Gazete'de

Amerika Birleşik Devletleri, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Kanada, Suudi Arabistan ve Umman'dan Türkiye'ye yapılacak turistik amaçlı seyahatlerde her 180 günde 90 gün süreyle vize muafiyeti sağlanacak.

Mardin'de 7 çocuğu istismar eden dosyaya gizlilik kararı getirildi

Mardin'de bir market sahibinin en az yedi çocuğu istismara maruz bıraktığı ortaya çıktı. Market sahibi tutuklanırken dosyaya gizlilik kararı getirildi.

Çocuk acil ve yoğun bakımlarda RSV ve influenza vakalarında artış

Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş, kışın gelmesiyle çocuk acil ve yoğun bakımlarda, solunum yolu enfeksiyonlarına yol açan RSV (Respiratuar Sinsityal Virüs) ve influenza enfeksiyonuna bağlı vakalarda artış yaşandığını söyledi.

Türkiye Uzay Ajansı'ndan açıklama: İstanbul'dan Ankara'ya birçok ilde meteor görüldü Türkiye Uzay Ajansı'ndan açıklama: İstanbul'dan Ankara'ya birçok ilde meteor görüldü

İddia: Soruşturmaya 'Ankara'dan' müdahale edildi, savcının görev yeri değişti

Dilan ve Engin Polat'ın yanı sıra fenomen Özlem-Tayyar Öz çiftinin de davasına bakan savcı Gökalp Kürkçü'nün görev yeri değiştirildi. Murat Ağırel, soruşturmaya 'Ankara'dan' müdahale edildiğini belirterek, polislerin ve savcının soruşturmadan uzaklaştırıldığını yazdı.

Hafize Gaye Erkan'ın Bodrum'da denize sıfır villası varmış

Kira fiyatlarından yakınan Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın Bodrum'da denize sıfır villası olduğu öne sürüldü.

'10 Manşette Bugün' | 22 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' | 22 Aralık 2023

Gazze'de hayatını kaybeden gazetecilerin sayısı 99'a yükseldi

İsrail'in Gazze Şeridi'nde sürdürdüğü işgalde 20 binden fazla hayatını kaybederken bölgede görev yapan gazeteciler de öldürülüyor. İsrail ordusunun 7 Ekim'den bu yana devam ettiği saldırılarda ölen gazetecilerin sayısı 99'a ulaştı.

CHP lideri Özel: Cemaatlere, tarikatlara ve onların devleti ele geçirmesine 'dur' diyoruz, 'geçit yok' diyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Menemen’de Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ile Bekçi Hasan ve Bekçi Şevki'nin şehit edilişinin 93. yılı dolayısıyla CHP ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen yürüyüş ve anma etkinliğine katıldı. Özel, "Cemaatlere, tarikatlara ve onların devleti ele geçirmesine 'dur' diyoruz, 'hayır' diyoruz, 'geçit yok' diyoruz" dedi.

Cumartesi Anneleri, İsmail Bahçeci'nin akıbetini sordu

Galatasaray Meydanı’na karanfil bırakan Cumartesi Anneleri, bu haftaki eylemlerinde 29 yıl önce Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu öğrencisi iken gözaltında kaybettirilen İsmail Bahçeci’nin akıbetini sordu.

Erdoğan, Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan’la görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşecek. Erdoğan-Erbakan görüşmesinden hemen sonra heyetler arası görüşmelerin başlatılıp tamamlanması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da kentsel dönüşüm için daire başına 1,5 milyon lira destek verilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen 'Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda konuştu. 'Hedefimiz 5 yılda İstanbul'da 600 bini acil olmak üzere toplam 1,5 milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir' diyen Erdoğan, "İstanbul'da kentsel dönüşüm için kira desteği, kredi ve hibe olarak her daire için 1,5 milyon lira destek verilecek" dedi.

Kaynak: Haber merkezi