6 ilde silah kaçakçılığı operasyonu: 12 şüpheli gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik ‘Mercek-10’ operasyonlarında 93 ruhsatsız tabancanın ele geçildiğini, 12 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Koru: 32 kısım tekmili birden; Merkez Bankası’nda Hafize Gaye Erkan olayı…

"Gaye Erkan Merkez Bankası’nın başına Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olmasıyla birlikte atandı. Boğaziçi Üniversitesi’nden sonra yüksek lisans ve doktora eğitimi için gittiği ABD’de çalışma hayatına atıldığını ve orada finans alanında bazı kurumlarda çalıştığını atanmasıyla birlikte öğrendik."

Merkez Bankası yeni yılın ilk toplantısını yapacak: Ekonomistlerin faiz beklentisi ne yönde?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan başkanlığında 25 Ocak Perşembe günü toplanacak. Aynı gün saat 14.00'te faiz kararı açıklanacak. Ekonomistlerin faiz beklentisi ne yönde? İşte yanıtı…

'10 Manşette Bugün' | 20 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 20 Ocak 2024

Erdoğan’ın atama kararları Resmi Gazete’de Erdoğan’ın atama kararları Resmi Gazete’de

Afganistan'ın kuzeyine yolcu uçağı düştü

Afganistan'ın kuzeydoğusundaki Badahşan vilayetinde, bir yolcu uçağı düştü. Hindistan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (DGCA), sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, Afganistan'ın kuzeydoğusundaki Badahşan vilayetinde düşen uçağın Hindistan'a ait olmadığını belirtti.

TBMM, çalışma hayatıyla ilgili kanun teklifi için mesai yapacak

TBMM Genel Kurulu, en düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesine, SSK ve Bağkur emekli maaş artış oranına yüzde 5 ilave edilmesine yönelik düzenlemeleri de içeren çalışma hayatıyla ilgili kanun teklifini görüşecek.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısı 25 bin 105'e çıktı

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısının 178 artarak 25 bin 105'e, yaralı sayısı 62 bin 681'e yükseldiğini açıkladı.

Aktif siyaseti bıraktığını açıklayan Ahmet Türk, ikna edilerek Mardin’e aday oldu

Ön seçimde yüzde 50+1’lik barajı geçemeyen 81 yaşındaki Ahmet Türk, Mardin aday adaylığından çekilerek aktif siyaseti bıraktığını açıklamıştı. Ahmet Türk’ün ikna edilerek, Mardin Büyük Şehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği belirtiliyor.

'Fergio House' operasyonunda gözaltına alınan 3 şüphelinin 85 milyon liralık mal varlıklarına el konuldu

Sosyal medyada "Fergio House" adını kullandıkları hesaplarından müstehcen paylaşımlar ve kiraladıkları lüks villada partiler düzenleyenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 şüphelinin suç gelirleriyle elde ettikleri değerlendirilen yaklaşık 85 milyon liralık mal varlıklarına el konuldu.

Netanyahu, Biden'ın 'ordusuz Filistin devleti' önerisini de reddetti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bir Filistin devletinin kurulmasına karşı olduğunu bir kez daha yineledi.

MHP, 1’i il 54’ü ilçe belediye başkan adayını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP) 1’i il 54’ü ilçe belediye başkan adayını daha açıkladı. MHP böylelikle 385 adayını açıklamış oldu.

Kaynak: Şevval Dalgıç