Hatimoğulları: Şam ile barışın yolu Kamışlo ve Kobanê üzerinden geçer

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Esad ile görüşme açıklamasına yönelik konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, “Esad'la yapılan görüşmelerin samimiyeti ve etkinliği, Rojava halklarının iradesine saygı gösterilmesi ve Kürt düşmanlığından vazgeçilmesiyle mümkün olacaktır. Gerçek barış ve anlaşma, Kamışlo ve Kobanê üzerinden geçer” dedi.

CHP’den Suriye ve Türkiye'de yaşanan son olaylarla ilgili 10 maddelik açıklama

CHP Dışişleri Bakanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel, yaptığı açıklama ile Suriye ve Türkiye'de yaşanan son olayların sorumlusunun AK Parti hükümeti olduğunu söyledi.

Sivas olaylarında hayatını kaybedenler anıldı

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve beraberindekiler, kentte 2 Temmuz 1993'te çıkan olaylarda hayatını kaybedenler için eski Madımak Oteli binasında oluşturulan anı köşesine karanfil bıraktı.

Kurum ve Memişoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TBMM Genel Kurulunda yemin etti.

Kayseri'de çocuk istismarı iddiası sonrası çıkan olaylarda 474 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri’de yaşanan olayla ilgili yeni açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, yasa dışı yollara başvurularak gerçekleştirilen provokatif eylemler sonrası 474 şahısın gözaltına alındığını duyurdu.

'10 Manşette Bugün' | 1 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 1 Temmuz 2024

Gözler yarınki enflasyon oranına çevrildi: Memur ve emekli zammı ne kadar olacak?

Memur, memur emeklileri ile SSK ve Bağkur emeklilerinin gözü TÜİK’in yarın açıklayacağı haziran ayı enflasyon oranında. Enflasyon oranı ile birlikte milyonlarca memur ve emeklinin alacağı ara zam netleşecek. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu, görevi Fahrettin Koca’dan devraldı

Cumhurbaşkanı kararıyla Sağlık Bakanı olarak atanan Kemal Memişoğlu görevi Fahrettin Koca’dan devraldı.

Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu: Yalnızca sağlık bakanı değil, sağlık sistemi de değişmelidir Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu: Yalnızca sağlık bakanı değil, sağlık sistemi de değişmelidir

Ayşe Ateş: Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız

Ankara'da uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ne devletten büyükler ne milletten ne de adaletten" dedi.

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürün belli oldu

İTO verilerine göre, İstanbul'da fiyatı en çok artan ürün yüzde 56,64 ile limon oldu. Taze fasulye ise yüzde 20,84'e gerileyerek fiyatı en çok azalan ürün oldu.

LPG'ye 24 saat içerisinde iki kez zam!

Motorin ve benzine gelen zamların ardından bu kez de LPG'ye zam geldi.

Muhabir: Şevval Dalgıç