Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

'10 Manşette Bugün' | 17 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' | 17 Aralık 2023

Eyüpsultan'da yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 1 ölü 37 yaralı

Eyüpsultan, Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'rüşvet' operasyonu

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında belediye personelinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İddia: Cumhur İttifakı İstanbul ve Ankara’da ilçeleri paylaştı

31 Mart seçimlerine yaklaşırken Cumhur İttifakı’nda da adımlar netleşmeye başladı. Gazeteci İsmail Saymaz,  Cumhur İttifakı’nın İstanbul ve Ankara’da ilçeleri paylaştığını yazdı.

Yunus Emre Göçer'in ölümünde adli tıp raporu geldi: Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu asli kusurlu

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne sebep olduğu kazaya ilişkin ek rapor açıklandı. Rapora göre, şüpheli Mohamud ‘asli derecede’, Göçer ise ‘tali derecede’ kusurlu olarak aktarıldı.

Bakan Tunç: Kira uyuşmazlıklarında arabuluculuk sistemine 76 bin 780 başvuru oldu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 Eylül'den itibaren uygulamaya konulan kira uyuşmazlıklarında arabuluculuk sistemine 76 bin 780 başvuru olduğunu, bunlardan 32 bin 98'inin anlaşmayla sonuçlandığını bildirdi.

İsrail basını: Hamas liderleri Türkiye'de gizli toplantı yaptı

İsrail kamu yayıncısı KAN, Hamas liderlerinin stratejilerini planlamak için hafta Türkiye'de gizlice bir araya geldiğini iddia etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu

 Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunun eşleşmeleri belli oldu.

Ece Ronay'ın eski eşinin işyerlerine saldırı düzenleyen şüpheliler, azmettirenin Kaan Akkuş olduğunu söyledi

Pendik ve Gebze’de, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’e ait 2 işyerini kurşunlayan şüpheliler ifadelerinde kendilerini azmettiren kişinin Kaan Akkuş olduğunu söyledikleri öğrenildi. Öte yandan gözaltına alınan Ece Ronay’ın ise iddiaları kabul etmediği ortaya çıktı. 

Bursa’da cezaevi aracına bombalı saldırı davasında karar çıktı

Bursa’da cezaevi aracına bombalı saldırı davasında karar çıktı. 3 sanık 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet ile 363'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Asgari ücretin ikinci toplantısı sona erdi: TÜRK-İŞ, rakam konuşulmadı

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, 2024'te geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamındaki ikinci toplantısı gerçekleşti. Toplantı sonrası açıklama yapan TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, tarafların rakam telaffuz etmediğini söyledi.

Editör: Selim Ercan