İsmail Saymaz: DEM Parti, CHP’yi 5 büyükşehirde destekleyebilir

Gazeteci İsmail Saymaz, “DEM Parti, CHP’yi 5 büyükşehirde destekleyebilir. DEM Parti İstanbul, İzmir, Adana, Mersin ve Bursa’da başkan adayı çıkarmamayı gündemine aldı. DEM Parti, bu beş büyükşehirde adaylarını destekleyebilir” ifadelerini kullandı.

Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli lideri Sammy Ali İstanbul’da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘uyuşturucu ticareti’ suçundan İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Sammy Ali'nin İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel-4’ operasyonu ile yakalandığını açıkladı.

Kayserispor 27 Şubatta açık artırmayla satışa çıkarılıyor

Kayserispor Futbol Anonim Şirketi, açık artırmayla satışa çıkarılacak. Kulübün ismi için belirlenen muhammen bedel ise 35 bin lira.

'10 Manşette Bugün' | 15 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 15 Ocak 2024

Sinan Ateş ve annesine küfür edilen sosyal medya hesabına suç duyurusu Sinan Ateş ve annesine küfür edilen sosyal medya hesabına suç duyurusu

Mersin'de devrilen yolcu otobüsündeki 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde, şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 13'ü ağır 30 kişi yaralandı.

Bahçeli: Can Atalay kararının TBMM’de derhâl okunmasını istiyoruz

Yeni yılın ilk TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Can Atalay hakkında AYM'nin verdiği hak ihlali kararını iki kez uygulamayan Yargıtay kararına değindi. MHP Genel başkanı Bahçeli, "Mahkum Can Atalay ile ilgili kararın da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde derhal okunmasını istiyoruz" dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları'ndan Bahçeli'ye yanıt

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Şu bilinsin ki cenazeleri gelen askerlerin analarının acılarını en iyi Kürt anaları anlayabilir" dedi.

Sosyal medyada Atatürk'e hakaret içerikli video paylaşan imam tahliye edildi

İstanbul Gayrettepe'deki bir camide görevli imamın, ölüm yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmesinden rahatsızlık duyduğunu anlattığı videoyu sosyal medyada paylaşarak Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık tahliye edildi.

Motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna 27 bin TL para cezası

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un karıştığı kazaya ilişkin davada karar verildi.

Özgür Özel: İYİ Parti'nin kendi bildirgesini imzalamasını bekliyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Sahada üyelerinin Cumhuriyetçi olduklarına hiç şüphe duymadığımız geçmişte birlikte olduğumuz, AK Parti ve MHP'yi eleştiren İYİ Parti'nin bunlardan ayrılıp teröre karşı kendi bildirisini imzalamasını istiyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi, AK Parti ile görüşmelerin durduğunu açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ile ittifak görüşmelerinin kesildiğini duyurdu.

Kaynak: Halide Tonga