İmamoğlu: Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti zor durumda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti zor durumdadır. Bakın bir başka Büyükşehir’e ‘20 yıldır AK Parti’ye oy vermedim’ diyen kişiyi aday yapmıştır. Bu, AK Parti’nin kendi içinde yaşadığı sıkıntıları göstermektedir” dedi.

Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü, 2 yaralı

İstanbul Sultanbeyli'de özel bir firmada çalışan işçilerin kaldığı konteynerde sabaha karşı yangın çıktı. Yangında 3 işçi hayatını kaybetti, 1'i ağır 2 işçi yaralandı.

Özgür Özel’den Yılmaz Büyükerşen açıklaması

Yılmaz Büyükerşen'in kurultay sürecinde Kılıçdaroğlu'nu desteklediği için Eskişehir'de aday gösterilmediği iddiasına yanıt veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Her türlü eleştiri olur ama bu olmaz" dedi.

Seçil Erzan üçüncü kez hakim karşısında

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanık üçüncü kez hakim karşısına çıktı.

Türkiye Uzay Ajansı'ndan açıklama: İstanbul'dan Ankara'ya birçok ilde meteor görüldü Türkiye Uzay Ajansı'ndan açıklama: İstanbul'dan Ankara'ya birçok ilde meteor görüldü

Aralık ayında bütçe açığı 842 milyar 532 milyon lira oldu

Aralık 2023'te bütçe gelirleri, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 117,4 artarak 549 milyar 945 milyon liraya yükseldi. Bütçe giderleri de aynı dönemde yüzde 271,2 artışla 1 trilyon 392 milyar 477 milyon liraya çıktı. Geçen ay bütçe açığı 842 milyar 532 milyon lira olarak hesaplandı.

'10 Manşette Bugün' | 14 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 14 Ocak 2024

Gazze'deki İsrail saldırılarında ölü sayısı 24 bin 100'e yükseldi

7 Ekim'den bu yana Gazze'de öldürülenlerin sayısı 24 bin 100'e yükseldi. 60 bin 834 kişi yaralandı.

MHP, 3 il dahil 55 adayını daha açıkladı

MHP, 3 İl, 10 büyükşehir ilçe, 42 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayını daha açıkladı. MHP, toplam 165 adayını açıklamış oldu. Yerel seçimler için yayımlanan son aday listesine göre, Elazığ'da Murat Aygen, Isparta'da Yusuf Ziya Günaydın, Kars'ta Ötügen Senger MHP'nin adayı oldu.

İsrailli futbolcu Jehezkel hakkında sınır dışı kararı

Antalyaspor’un gözaltına alınan İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel hakkında sınır dışı edilmesi kararı verildi.

Hatay'da işçi servisi otobüsler çarpıştı: 1'i ağır 18 yaralı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde işçi servisi 2 otobüsün çarpıştığı kazada 1'i ağır 18 kişi yaralandı.

AK Parti'nin işverene destek paketi Meclis'e sunuldu

Asgari ücret desteğinin 700 lira olarak uygulanması ve kısa çalışma ödeneği için asgari prim ödeme gün sayısının 450'ye indirilmesini içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.

Kaynak: Deniz Dalgıç