Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları (Bolu Dağı geçişi) İstanbul istikametinde tünel portal yapısını uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu nedenle sürücüler, Abant kavşağından D-100 devlet yoluna yönlendirilerek Kaynaşlı kavşağından tekrar otoyola giriş yapabiliyor.

Etimesgut Belediyesi 5 köpeği eğitilerek bekçi köpeği yaptı Etimesgut Belediyesi 5 köpeği eğitilerek bekçi köpeği yaptı

TEM Otoyolu'nun Kınalı-Gümüşova kavşaklarının muhtelif bölümlerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle her gün 22.00-06.00 saatlerinde kesimler halinde şerit daraltması yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-31. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışması dolayısıyla Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatıldığından ulaşım, diğer istikametten gidiş geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Salihli-Kula-Uşak yolunun 33-38. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Anamur-Aydıncık yolunun 44-45. ve Kayseri-Niğde yolunun 8-13. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 43-46. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla Bursa- İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, Bursa-İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

Seydikemer-Söğüt yolunun 3-4. kilometrelerinde yapım ve İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 25-43. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tirebolu-Doğankent yolunun 10-32. kilometrelerinde muhtelif kesimlerde yol şevi temizlik çalışması sebebiyle 08.00-18.00 saatlerinde yol kısa sürelerle trafiğe kapatılarak ulaşım, tek şeritten ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA