Ronald Koeman: En önemli şey kendi oyunumuzu oynamak ve maçı kaybetmemek Ronald Koeman: En önemli şey kendi oyunumuzu oynamak ve maçı kaybetmemek

Geride bıraktığımız sezonu Aston Villa'da kiralık geçiren Nicolo Zaniolo, sezonun tamamlanmasıyla birlikte Galatasaray'a dönmüştü. Kariyerini İtalya'da sürdürmek isteyen Zaniolo, Sarı-Kırmızılılara veda etmeye hazırlanıyor.

La Gazzetta dello Sport'un geçtiği habere göre Galatasaray Kulübü Futbol Direktörü Cenk Ergün son 48 saattir Zaniolo transferi için İtalya'da mesai harcıyor.

Nicolo Zaniolo transferi için Fiorentina ve Atalanta yarışırken, ünlü gazete yapılan teklifleri ve oyuncunun tercihini duyurdu. Habere göre Fiorentina Galatasaray'a zorunlu satın alma opsiyonlu toplam 22-23 milyon euro ödemeye razı oldu.

Buna karşın Zaniolo, Şampiyonlar Ligi faktörü ve teknik direktör Gian Piero Gasperini'yle çalışma isteği sebebiyle Atalanta'yı tercih etti. Haber detayında Atalanta'nın Galatasaray'a yaptığı teklifin ise satın alma opsiyonlu toplam 20 milyon euro olduğu belirtildi.

Yine haberde Nicolo Zaniolo'nun İstanbul macerasının kesin olarak biteceği ve bunu bilen Galatasaray'ın konuyu uzatmak istemediği vurgulandı.

Galatasaray'ın 15 milyon euroya transfer ettiği 24 yaşındaki futbolcunun Sarı-Kırmızılılarla 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi