Zafer Arapkirli kimdir? Zafer Arapkirli nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Zafer Arapkirli’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Zafer Arapkirli kimdir? Zafer Arapkirli kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Zafer Arapkirli’nin biyografisini haberimizde derledik…

6 Ekim 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 6 Ekim 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

Zafer Arapkirli kimdir?

1957 yılında İstanbul Beşiktaş'ta doğdu. Darüşşafaka ve Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenim gördü. Zafer Arapkirli , 39 yıllık gazeteci. Mesleğe Cumhuriyet Gazetesi'nde başladı. 

1990 yılında gittiği İngiltere'de BBC Radyosu Türkçe Yayınlar Bölümü'nde 6 yıl çalıştıktan sonra yaklaşık 20 yıl boyunca Londra'dan; Cumhuriyet, Milliyet, Kanal D, Milliyet, Radikal, NTV, NTVMSNBC, CNBC-e, Dünya gibi gazete, TV, radyo ve internet portallarının muhabir ve/veya köşe yazarı olarak görev yaptı. Türkiye'ye döndükten sonra NTV, NTV Radyo, Habertürk TV, ATV, A Haber TV gibi yayın organlarında editör, haber spikeri ve anchorman, Gazeteport ve Yeni Yüzyıl Gazetelerinde köşe yazarı olarak çalıştı.

Editör: Ateş Çatıkkaş