Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, daha önce pandemi döneminin planlandığını ve 12'li masanın toplantısına konuk olduğunu iddia etmişti. Pandemiyi planlayanların Mısır diline benzer bir dil kullandığını açıklayan Yusuf Güney, astral seyahati sırasında yaşadığı deneyimleri peş peşe paylaştı. Bunların arasında Kenan Işık ile ilgili enteresan iddalar da yer alıyordu.

Güney, geçtiğimiz günlerde astral gezileri sırasında 3 Türk ile karşılaştığını da anlattı. Astral seyahat sırasında telekinezi yoluyla iletişim kurduklarını anlatan Güney, içlerinden birisinin başörtülü bir kadın olduğunu ifade etti. Yusuf Güney'in 6 Şubat depreminden buzulların ardındaki farklı yaşam formlarına anlattıkları ise bu kez herkesi şaşkına çevirdi.

Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi

Her zaman doğruyu konuşan, doğrular ve iyilik için mücadele eden bir karaktere sahip olduğunu söyleyen Yusuf Güney, yaşadığı bilinç ve edindiği bilgiler ile yaşadıklarını anlatamayacağını söyledi. Güney, ''Neler yaşadım biliyor musun? Anlatamıyorum gerçekten çoğunu anlayamıyorum. Yüzde 5'i yüzde 10'uyla buraya getirdiler beni. Yüzde 90'ını anlatsam zaten öldürürler beni'' sözleriyle dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi