Yurda Gürler nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Arama motorlarında Yurda Gürler aratılıyor.  Yurda Gürler kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.

Yurda Güler kimdir?

Aslen Kürt ve Ağrılı olan 52 yaşındaki Özcan Deniz’in kız kardeşidir. Özcan Deniz’in Ercan Deniz, Yurda Deniz, Sibel Deniz ve Melek Deniz isimli kardeşleri vardır. Özcan Deniz’in annesi Kadriye, babası ise Sadık Deniz’dir.

Özcan Deniz’in kız kardeşi, Yurda Gürler, Murat Gürler ile evlidir. German estetik klinik isimli işletmeyi işlettiği ifade ediliyor. Yurda Gürler’in İstanbul’da yaşadığı belirtiliyor. Yurda Gürler’in bir çocuk sahibi olduğu ifade ediliyor.

Özcan Deniz, eşi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey dışındaki aile üyelerini hayatından çıkardığını duyurmuştu. Deniz'in kardeşi Yurda Gürler ise, Deniz'in eşini hedef alan açıklamalar yapmıştı.

Deniz'in ailesini silmesine sinirlenen kız kardeşi Gürler, gelinlerini suçlayarak "Türlü oyunlarıyla ağabeyimi bizden uzaklaştırdı" dedi.

Kardeşine cevap veren Deniz ise, Gürler'i tehdit etti. Deniz, paylaşımında "Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve en sinsisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Ama merak etme! Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor ve bir saygısızlığını daha bekliyor" ifadelerini kullandı.

İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Kaynak: Haber Merkezi