Yunanistan'ın Batı Attika bölgesindeki Mandra banliyösünde tanınmış iş insanı Christos Gialias'a ait olduğu düşünülen bir ceset, yanmış halde bulundu.

ABD: Hamas ve Husiler'in Irak'taki varlığı, ülkedeki çatışmaları derinleştirebilir ABD: Hamas ve Husiler'in Irak'taki varlığı, ülkedeki çatışmaları derinleştirebilir

eKathimerini'nin haberine göre, çarşamba günü öğleden sonra Mandra'nın Agias Aikaterinis Caddesi'nde silah sesleri duyuldu. Polis ekipleri yanan bir aracın içinde ceset olduğunu tespit etti.

Müfettişler, Gialias'ın iki suikastçı tarafından AK-47 Kalaşnikof tüfeği kullanılarak vurularak öldürüldüğüne ve daha sonra bu tüfeğin arabaya atılıp ateşe verildiğini düşünüyor.

Raporlar ayrıca, faillerin olay yerine ulaşmak için kullandıkları ikinci bir arabayı ateşe verdiklerini ve motosikletle kaçtıklarını ortaya koydu.

Sabıka geçmişi olan Gialias'ın uyuşturucu ve silah kaçakçılığına bulaştığı belirtilirken, iş insanının karısının da 2018 yılında Mandra'daki evinde vurularak öldürüldüğü ve yetkililerin organize suçla olası bağlantıları araştırdığı öğrenildi.

Kaynak: Haber merkezi