CHP'nin Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın oldu. Yüksel Yalçın kaç yaşında? Yüksel Yalçın nereli? gibi soruların araştırılmasına neden oldu. Yüksel Yalçın'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Yüksel Yalçın kimdir? Yüksel Yalçın evli mi? Yüksel Yalçın hakkında detaylar... 

Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Yüksel Yalçın kimdir?

1970 yılında Gümüşhane’de doğan Yüksel Yalçın, Lisans eğitimini 1991 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra Beykent Üniversitesi Genel İşletmecilik Bölümü'nde Yüksek Lisans derecesini aldı. Şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İşletme Doktora Programı'nda tez aşamasındadır.

İş yaşamına 1992 yılında başlayan Yalçın, otomotiv sektöründe ve aydınlatma sektöründe Kalite Yönetimi ve Üretim Planlama alanlarında çalıştı. Kendi danışmanlık firmasını kurarak özellikle üretim sektöründe birçok firma için Yönetim Sistemleri Danışmanlığı hizmeti verdi.

Son 25 yılda Endüstriyel Mutfak sektörünün önde gelen markalarından biri olan Japon ortaklı Öztiryakiler Firması'nda Genel Müdür olarak görev yaptı. 13 Kasım 2020 itibariyle İBB iştiraklerinden İstanbul Enerji A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak atandı.

Yalçın, Türk Eğitim ve Gelişim Akademisi (TEGA), Türk Mühendisleri Birliği, Gümüşhane Üniversitesi Vakfı Kurucu Üyeliği ve Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği gibi çeşitli kuruluşlarda aktif rol aldı. Ayrıca, GÜSİAD'da uzun yıllar Genel Başkanlık görevini üstlendi.

TİM-İDMMİB bünyesinde gerçekleştirilen proje yarışmalarında Jüri ve Kurul Üyeliği gibi görevlerde bulundu. Ayrıca devlet destekli Turquality Programı'nın YTÜ-SEM Eğitim Programı Koordinatörlüğü'nü yürüttü. Yalçın, Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi, Stratejik Girişimcilik, Proje Yönetimi gibi konularda özel sektör ve üniversitelerde eğitim programlarına katkı sağladı.

Yayımlanmış üç makalesi bulunan Yüksel Yalçın, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi