Sinan Ateş ve annesine küfür edilen sosyal medya hesabına suç duyurusu Sinan Ateş ve annesine küfür edilen sosyal medya hesabına suç duyurusu

Yerel seçimler için oyunu kullanan YSK Başkanı Ahmet Yener,  “Oyumuzu kullandık. Bütün seçmenlerimiz sandığa giderek oylarını kullanmalarını bekliyoruz. İl ve ilçe seçim kurullarında bize ulaşan olumsuz bir durum yok” dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, oy kullanmaya geldği okulda açıklamalarda bulundu. Yener,  "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor. İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz" diye konuştu.

"Saat 21'de yayın yasakları kalkacak"

"Oyumuzu kullandık. Tüm seçmenlerimizin oylarını kullanmalarını ve demokratik görevlerini yerine getirmelerini bekliyoruz. Oy verme esnasında kayıtlı olmayan bir seçmenin başka bir yerde oy kullanması söz konusu değildir.  Herhangi bir yerden olumsuz bir durum almadık. Tüm yurtta seçimler sorunsuz şekilde devam ediyor. Saat 21'de yayın yasakları kalkacak. Saat 17'de kurulumuz toplanacak ve bu saatin öne çekilip çekilmeyeceğine bakılacak. Tüm siyasi partilerimiz seçimle ilgili kurallara uydular. Bu demokrasi şenliğinin halkımıza hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Oğulcan Balcı