5 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara gelen Yeşil Yol filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Yeşil Yol filminin konusu nedir? Yeşil Yol filminin oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Yeşil Yol filminin konusu nedir?

Oldukça iri bir adam olan John Coffey, iki küçük kızı tecavüz ederek öldürmek suçundan idama mahkûm olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça ince ve karmaşık bir iç dünyası olan John Coffey, bazı doğaüstü güçlere sahiptir. İdam cezası alan mahkûmların bulunduğu hapishanenin infaz odası baş gardiyanı olan Paul Edgecomb'un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sorması ile birlikte ikisinin arasında bir diyalog başlar.

Bazı ürolojik sorunlardan ötürü hasta olan Paul'un, John Coffey'nin güçleri sayesinde iyileşmesiyle olaylar gelişmeye başlar. Coffey, doğaüstü gücü sayesinde kendi içine çektiği hastalıkları ağzından serbest bırakarak hayatına devam edebilmektedir. Paul'un Coffey hakkındaki düşünceleri, onun bu gücünün farkına varmasıyla tamamen değişmeye başlar. Coffey bu gücü sayesinde mucizeler yaratmaktadır ve Paul, bu mucizenin yaşamaya devam etmesi gerektiğini düşünmektedir.

Abdulvahit Fidan kimdir? Abdulvahit Fidan kimdir?

Yeşil Yol filminin oyuncuları kimler?

Tom Hanks

David Morse

Michael Clarke Duncan

Barry Pepper

Bonnie Hunt

Kaynak: Haber Merkezi