Elips TV’de Muhammed Vefa’nın sunduğu Arka Plan programının konuğu olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, bugün Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde, AK Parti ile görüşme yapacaklarını söyledi.

Yerel seçime kısa bir süre kala ittifak çalışmaları hız kazandı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, "AK Parti'den bugün görüşme talebi geldi. Bugün genel merkezimizde bir görüşmemiz olacak. Muhtemelen genel başkanımız pazartesi bir açıklama yapacak" dedi. Görüşmede ana gündem İstanbul ve Ankara olacak. 

Erdoğan'dan Lübnan’a yapılan siber saldırılara yönelik açıklama Erdoğan'dan Lübnan’a yapılan siber saldırılara yönelik açıklama

İlk görüme 12 Aralık’ta yapılmıştı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 12 Aralık’ta AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etmişti. Ziyaretten sonra Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan en az bir büyükşehir belediyesi istediği konuşuldu. Erdoğan’nın ise Erbakan’ın büyükşehir talebine sıcak bakmadığı ancak il ve ilçe belediyesine yeşil ışık yaktığı öne sürülmüştü.

Kaynak: Haber Merkezi