Giresun'da bir kişi inşaat halindeki dairede ölü bulundu Giresun'da bir kişi inşaat halindeki dairede ölü bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Yenibosna Metrobüs İstasyonu'ndaki yaya üst geçidini yenileme çalışmaları kapsamında yeni üst geçidin kiriş montajına başlayacak. Bu çalışmalar nedeniyle D-100 Karayolu ve yan yollar, iki gün arayla trafiğe kapatılacak ve trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacak.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, teknik ömrünü tamamlamış ve yaya yoğunluğunu karşılamakta yetersiz kalan mevcut üst geçidin yerine, daha modern ve kullanışlı bir yapı inşa edilecek. Bu bağlamda, yeni üst geçidin kiriş montaj çalışmaları esnasında, D-100 Karayolu ve yan yolların her iki yönü de belirli gün ve saatlerde trafiğe kapatılacak.

Ankara istikameti için D-100 Karayolu ve güney yan yol, 26 Ağustos'ta saat 22.00'den itibaren trafiğe kapatılacak ve sabah 06.00'da yeniden açılacak. Aynı güzergah, 27 Ağustos'ta da aynı saatlerde kapalı olacak. Çalışmalar tamamlandıktan sonra, aynı işlem Edirne istikametinde uygulanacak. Bu kapsamda, Edirne yönündeki D-100 Karayolu ve kuzey yan yol, 28 ve 29 Ağustos tarihlerinde, gece yarısı saat 00.00'dan sabah 06.00'ya kadar trafiğe kapalı olacak.

Alternatif güzergahlar

Bu süre zarfında sürücüler için alternatif güzergahlar olarak Atatürk Havaalanı Caddesi, Sahil Yolu ve Basın Ekspres Yolu öneriliyor.

Kaynak: Karar