Yeliz Karalar kimdir? Yeliz Karalar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Yeliz Karalar’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Yeliz Karalar kimdir? Yeliz Karalar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Yeliz Karalar’nun biyografisini haberimizde derledik…

Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak

23 Mayıs Müge Anlı: 24 yıl önce evlatlık verilen Özge Zehra bulundu mu? 23 Mayıs Müge Anlı: 24 yıl önce evlatlık verilen Özge Zehra bulundu mu?

Yeliz Karalar kimdir?

Duş almak için babasının evine gideceğini söyleyen Selin Öztürk'ten 38 gündür haber alınamıyor. Kendisinden 24 yaş büyük Kenan Öztürk ile evli olan Selin Öztürk'ün kocası cezaevinde. Bazı günler babasında bazı günler annesinde kalan Selin Öztürk'ü aramak için annesi Müge Anlı stüdyolarına geldi. Manisa'dan kaybolan Selin'in annesi oğlundan ve eski eşinden şüphelendiğini söyledi. Anne Yeliz Karalar, "Oğlum, kardeşinin telefonunu satıp gittiğini söyledi. Ölü ya da diri kızımı bulmak istiyorum. Bu belirsizlik beni mahvetti. Bu çocuk 6 Nisan'dan beri kayıp. Baba ve abi karakolun kapısından bir kez bile girmediler" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi