Sık sık özel hayatıyla gündeme gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in geçtiğimiz günlerde katıldığı programda çocuk istediğini söylemesi Erbil ailesinde krizin fitilini ateşledi.

Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde babasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak kendisinden babalık görmediğini ve küçük yaştaki sevgililerinden rahatsız olduğunu dile getirmişti.

Bu sözlere yanıt veren Mehmet Ali Erbil, ""Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum." demişti.

Ardından konuk olduğu bir programda nikah masasına oturmaya sıcak baktığını belirten Erbil, "Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar." ifadelerini kullanmıştı.

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil'in "Baba olmak istiyorum" şeklindeki açıklamasına ilişkin de konuştu. Yasmin Erbil; "İstemiyorum öyle bir şey. Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi" ifadelerini kullandı.

Yasmin Erbil, ayrıca babasının yeni sevgilisi Gülseren Ceylan ile tanışmadıklarını, tanışmayı da istemediğini söyledi.

Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

ali-sadi.jpg

Kaynak: Haber Merkezi