İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftin oğulları, 22 Ocak'ta dünyaya gelmişti.

Bebeklerine kavuşan çifti, aileleri ve yakın çevreleri yalnız bırakmadı. İkizlerden biri İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in, diğeri ise Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'nin adını almıştı. Bebeklerden birinin ismi İbrahim Ayel, diğerininki ise Sinan Emir olmuştu.

Kalbinde bir rahatsızlıkla doğan İbrahim Ayel, dünyaya gelmesinin ardından ameliyata alınmıştı. 12 gün hastanede kalan minik bebek, 25 Nisan'da ikinci kez ameliyat olmuştu. İbrahim Ayel, geçtiğimiz nisanda geçirdiği operasyonu da sağ salim atlatmış ve anne-babasına ve kardeşine kavuşmuştu.

654 bin takipçisi bulunan sosyal medya sayfasından sık sık çocuklarıyla ilgili paylaşım yapan Yasemin Şefkatli, bebekleriyle kamera karşısına geçti. İlk olarak Emir ile fotoğrafını paylaşan Şefkatli, ardından kalbindeki sorun nedeniyle iki operasyon geçiren Ayel ile de poz verdi.

Kural bozmayan Yasemin Şefkatli, bu kez de 6 aylık oğullarının yüzünü göstermedi.

Acun Ilıcalı'dan romantik paylaşım: Sevgilisinin doğum günü için beyaz gömlek giydi Acun Ilıcalı'dan romantik paylaşım: Sevgilisinin doğum günü için beyaz gömlek giydi

EmirAyel

Kaynak: Haber Merkezi