Suna Yıldızoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan kızı Yasemin Allen (34), eski bir FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İngiliz asıllı Türk oyuncu Yasemin Allen, Erdal Kaya ile birlikteliğini sosyal medyaya da taşımıştı. Ancak çiftin ilişkisi uzun sürmedi.

Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle

Ayrılık kararı alan Allen ve Kaya, sosyal medyada birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi. İkili, birbirilerini takip etmeyi de bıraktı.

Sevgilisi Erdal Kaya ile aşkı kısa süren Yasemin Allen geçtiğimiz akşam bir davette görüldü. Ünlü isim, ayrılık haberi için ‘nazar’ yorumunda bulunup “Onu konuşmasak olur mu?” diyerek konuşmaktan kaçındı.

Katıldığı bir davette poz veren oyuncu, aynı projede rol aldığı Demet Evgar’ın geçenlerde dizi setinde bir asistana küfür edip olay çıkardığı iddiaları hakkında konuştu.

İddia edildiği gibi Evgar’ın dizi setinden ayrılmadığını anlatan Allen, rol arkadaşına şu sözlerle destek çıktı:

‘’Hiç öyle deneyimim olmadı kendisini severim, değerli ve profesyonel bir sanatçı. Benim hiç öyle gözlemim olmadı, ekiple onun arasındadır. Bunların duyum ve dedikodu olduğunu düşünüyorum. Dün setteydik çekimlerde Demet de vardı.’’

Kaynak: Haber Merkezi