Kanal D'nin sevilen dizisi ve reyting rekortmeni Yargı bu hafta 71. bölümü ile seyircinin karşısına çıktı. Yargının bir önceki bölümünde Ceylin ve Ilgaz kızları Mercan'ı bulmuştu. Peki Yargı'nın 71. bölümünde neler yaşandı? Yargı 71. Bölüm özet izle. Yargı 72. Bölüm fragman yayınlandı mı?  Yargı 72. Bölüm fragman izle. Yargı son bölüm full izle. 

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Yargı 71. bölümde neler yaşandı? 

Mercan'ın bulunuşu herkesin dünyasını aydınlatmıştır. Kızlarıyla yeniden tanışmak, onu anlamak ve tekrardan aile olabilmek yolunda Ceylin ve Ilgaz'ı büyük bir çaba beklemektedir. Nil'in Filiz ve Dilek dosyasında atacağı adımlar ve sonuçları herkesi hayrete sürükleyecektir.

Ceylin'in Mercan için yapabileceklerinin herhangi bir sınırı olmayışı herkesi ürkütmektedir. Nil'i her defasında bir şekilde karşı tarafta bulan Yekta; bu sorunu artık kökünden çözmenin peşine düşer. Önce Çınar'ın sonra dedesinin radarına düşen Defne'yi hiç öngöremeyeceği bir yolculuk beklemektedir.

Yargı 71. bölüm son sahne: Bu bizim en huzurlu uykumuz

Editör: Halide Tonga