Sev Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği "Yaren Leylek", 4 Ekim’de vizyona girecek. Uzun yıllardır her sene  Türkiye'ye gelen Yaren Leylek ve Adem Yılmaz’ın dostluğunu odağına alan filmden ilk fragman yayınlandı.  Filmin oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Azra Aksu, Emir Ali Doğrul, Atahan Çatalbaş, Meral Çetinkaya, Tarık Papuçcuoğlu, Murat Kılıç, Cenk Gürpınar, Işınsu Zırh ve Ayfer Tokatlı gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Arzu Yurtseven’in yazdığı filmin yönetmenliğini Onur Uzun üstleniyor. Filmin proje tasarımı ise Hande Alpaslan’a ait.

Barış Arduç: Gupse kendi projesi üzerinde çalışıyor, beni oynatır mı bilemem Barış Arduç: Gupse kendi projesi üzerinde çalışıyor, beni oynatır mı bilemem

Filmin konusu şöyle:

Aile, dostluk ve hayvan sevgisi temelleri üzerine kurulu macera dolu hikayede annesi hamile olan ve henüz bir kardeşi olma fikrine hazır olmayan Adem’in, annesi Arzu ve babası Hakan’la birlikte, bir süreliğine babaannesinin evine gelip Leylek Yaren’le tanışmasıyla ilk andan itibaren başlayan dostluklarını konu alırken başlarına gelen bazı olaylar ise ekibi gizemli bir dünyanın da içine sürükleyecek.

"Yaren Leylek", 4 Ekim’de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Yaren Leylek fragman izle

Kaynak: Haber Merkezi