Yalı Çapkını 45. Bölüm fragmanı izle ekranı araştırmaları başladı. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını son olarak 44. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'i başrolde buluşturan yapımın son bölümünde Sultan'ın anlattıkları üzerine Ferit'le yüzleşen Seyran allak bullak olur. Ferit ise Seyran'a tüm gerçekleri anlatır.

Suna ve Kaya'yı öpüşürken yakalayan Kazım küplere biner ve acısını ikisinden de çıkarır.

Olayları eve döndüklerinde öğrenen Seyran ve Ferit, Suna ile Kaya arasında işlerin bu kadar hızlı ilerlemesine anlam veremezler. Kaya ise Suna ile evlenmek istediğini söyler.

04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi? 04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi?

Seyran, İfakat'i suçlarken, Ferit Suna'ya kızar. Abidin'e gerçekleri kendisi anlatmak isteyen Ferit onu da alıp dışarı çıkar ve gece ummadığı eski bir tanıdıkla karşılaşır.

Pelin ve Zerrin ise Şehmuz'un evine giderler ve planlarının ilk adımını uygulamaya koyarlar.

Öte yandan Nükhet, Sultan'la geriden çevirdiği işleri ilerletip, İfakat'i git gide köşeye sıkıştırırken, hesaba katmadığı bir detay vardır.

Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? İşte, Star TV ile Yalı Çapkını 45. Bölüm fragmanı izle linki ve yeni bölümden detaylar...

Yalı Çapkını 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yalı Çapkını 45.bölüm 10 Kasım Cuma günü sevenleriyle buluşacak.

Yalı Çapkını 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Editör: Ateş Çatıkkaş