FOX TV’nin sevilen dizisi Yabani dizisinin 9. Bölümü yayınlandı. 7 Kasım Salı günü ekranlara gelen Yabani dizisinde neler oldu? Yabani dizisinin 9. Bölümünü full izle. Yabani dizisi yeni sezon 9. Bölümde neler oldu? Yabani fragman izle, Yabani 10. Bölüm Fragman izle, Yabani, 9. Bölüm full izle.

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Arama motorlarında Yabani Dizisi’nin yeni bölümü aratılıyor. Yabani Dizisi’nin 8. Bölüm fragmanında ne var? Yabani Dizisi’nin 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yabani 9. Bölümde ne oldu?

7 Kasım Salı günü Yabani Dizisi’nin 9. Bölümü FOX ekranlarında yayınlandı.  Alaz kaçmakta olduğu tekne ile uzaklaşırken Rüzgar’ın polise verdiği ifade Serhan’ı şok eder. Asi ve Cesur Yaman’ı polise verdiği ifade nedeniyle suçlarken Alaz’ın da babası Serhan’a yeni bir itirafı vardır

Yabani oyuncuları kimler?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Yabani 9. Bölüm Fragmanı izle

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yeni dizi “Yabani”, Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” diye sorgulatacak.

Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti

Editör: Selim Ercan