Victoria's Secret meleği kansere yakalandı Victoria's Secret meleği kansere yakalandı

FOX TV’nin sevilen dizisi Yabani dizisinin 16. Bölümü yayınlandı. 26 Aralık Salı günü ekranlara gelen Yabani dizisinde neler oldu? Yabani dizisinin 16. Bölümünü full izle. Yabani dizisi yeni sezon 16. Bölümde neler oldu? Yabani fragman izle, Yabani 17. Bölüm Fragman izle, Yabani, 16. Bölüm full izle.

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Arama motorlarında Yabani Dizisi’nin yeni bölümü aratılıyor. Yabani Dizisi’nin 17. Bölüm fragmanında ne var? Yabani Dizisi’nin 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yabani 16. Bölümde ne oldu?

Yaman kardeşi Umut’un cenazesinden sonra ailesi bildiği Soysalanlar ile eve döndüğünde Alaz herkesi şaşırtacak bir gerçekle onları karşılar. Bu gerçek Yaman Ali’nin babasının doktor Güven Aydın olduğudur. Tek sarsılan Yaman Ali olmayacaktır aynı zamanda Soysalanların yapı taşları teker teker yerinden oynar şekilde sarsılır. Bu yapı taşları sallanırken mağdur baba ve eşi oynayan Serhan’ı Metin’in artık Şebnem ve kızı Rüya’nın yanından ayrılmayacak olduğu gerçeği sıkıştırır.

Yabani 17. Bölüm fragman izle

Yabani oyuncuları kimler?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Kaynak: Haber Merkezi