FOX TV’nin sevilen dizisi Yabani dizisinin 11. Bölümü yayınlandı. 21 Kasım Salı günü ekranlara gelen Yabani dizisinde neler oldu? Yabani dizisinin 11. Bölümünü full izle. Yabani dizisi yeni sezon 11. Bölümde neler oldu? Yabani fragman izle, Yabani 12. Bölüm Fragman izle, Yabani, 11. Bölüm full izle.

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Arama motorlarında Yabani Dizisi’nin yeni bölümü aratılıyor. Yabani Dizisi’nin 12. Bölüm fragmanında ne var? Yabani Dizisi’nin 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yabani 11. Bölümde ne oldu?

22 Kasım Salı günü Yabani Dizisi’nin 11. Bölümü FOX ekranlarında yayınlandı. Neslihan kızını hastaneden çıkartıp çiftlik evine götürmüştür. Bütün aile Çağla’ya destek olmak için bir araya gelir. Çağla ailesinin ilgisiyle toparlanmaya çalışırken, Cesur’un da aklı Çağla’dadır. Rüya’dan küçük bir ricada bulunur. Ailenin çiftlik evinde olduğunu düşünen Rüya, Çağla’yı görmeye gider. Ama hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Yaman ve Alaz, peşinde oldukları Rüzgar’la ilgili bir ipucu bulurlar... Ama bu ipucu iki kardeşi çözmek zorunda kalacakları karanlık bir hikayeye götürür.

Yabani oyuncuları kimler?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi

Yabani 12. Bölüm Fragmanı izle

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yeni dizi “Yabani”, Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” diye sorgulatacak.

Editör: Selim Ercan