İnat TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle İnat TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Virginia Giuffre kimdir? Virginia Giuffre nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Virginia Giuffre’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Virginia Giuffre kimdir? Virginia Giuffre kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Virginia Giuffre’ın biyografisini haberimizde derledik…

Virginia Giuffre kimdir?

Virginia Louise Giuffre, seks ticareti mağdurlarına destek sunan bir Amerikan-Avustralya kampanyacısıdır. Jeffrey Epstein'ın seks ticareti çetesinin iddia edilen bir kurbanıdır. 9 Ağustos 1983 doğumludur. Jeffrey Epstein'ın seks kaçakçılığı çetesinin kurbanı olduğu iddia ediliyor.

Ekim 2019'da BBC'nin Panorama programında yayınlanan ve 2 Aralık'ta yayınlanan bir röportajda Giuffre, Epstein tarafından İngiltere Prensi Andrew için seks ticareti yapıldığına dair iddia edilen deneyimlerini anlattı ve bu, kamuoyunun prensin aleyhine değişmesine yardımcı oldu.

Daha sonra Prens'e New York'taki hukuk mahkemesinde dava açtı. Dava, Prens Andrew'un Giuffre'ye açıklanmayan bir miktar ödemesi ve onun hayır kurumuna önemli miktarda bağış yapmasıyla Şubat 2022'de sonuçlandı.

Kaynak: Haber Merkezi