Son birkaç haftadır kripto piyasaları dikkate değer iyileşme gözlemleniyor. Önemli fiyat artışlarından yalnızca Bitcoin, Ethereum veya BNB gibi büyük kripto paralar faydalanmadı. Boğa koşusunun ivme kazanmasıyla birlikte başlayan coin rallisi, yeni bir altcoin sezonunun sinyalini veriyor.

Voyager (VGX), yatırımcılara kripto varlık ticaretinde kolay, güvenli ve uygun bir deneyim sunan düzenlenmiş bir kripto brokeridir. Platform, birden fazla borsada siparişleri gerçekleştirir ve müşterilere likit bir piyasaya erişim sağlar. Süreci basitleştirmek için, Voyager, ticareti erişilebilir, hızlı ve kullanıcı dostu hale getirmeyi amaçlayan bir uygulama sunar ve uygulama üzerinden ticaret için komisyon almaz.

İnat TV | Almanya – Macaristan maçı canlı izle İnat TV | Almanya – Macaristan maçı canlı izle

Bir kripto brokeri olarak, ağ, tüm dünyadaki insanların finansal özgürlüklerini güçlendirmek için kripto varlıkları kullanmalarını öngörüyor. Voyager beyaz kağıdına göre, platform, çeşitli borsalarda ticaret yapan ve kripto staker'ların karşılaştığı aşağıdaki sorunları çözmeyi hedefliyor.

Basitlik: Kripto piyasasında kripto para ticareti ve alımı karmaşıklıklar içerir ve staker'lar için kafa karıştırıcı olabilir.

Çözüm: Voyager, gelişmiş kripto ticaretini, staking'i ve ödül kazanmayı basitleştiren ve otomatikleştiren kullanımı kolay bir uygulama oluşturdu.

Likitlik: Hisse senedi ticaretiyle karşılaştırıldığında, kripto piyasasında fiyat farklılıkları ile ilgili zorluklar vardır. Ayrıca, kripto varlık borsaları için, sipariş defteri fiyat dalgalanmalarına ve kaymalara tabidir ve nispeten incedir.

Çözüm: Voyager, likitliği sağlamak için birden fazla borsa ve likidite sağlayıcılarına bağlanır, böylece piyasalar arasında fiyatları toplar ve sipariş akışını saniyeler içinde gerçekleştirir. Ayrıca, Voyager, verileri gerçek zamanlı olarak işleyerek siparişleri hızla doldurmayı ve fiyatları kilitlemeyi amaçlayan Smart Order Router teknolojisini sunar.

Fungibility: Şu anda, kripto varlık ekosistemi geleneksel varlıklardan ayrılmış durumda. Bu, geleneksel para birimini kripto varlıklara ve tekrar geleneksel para birimine dönüştürme sürecini uzun ve zorlu hale getirir.

Çözüm: Voyager, hisse senedi piyasaları, gerçek dünya varlıkları ve kripto varlıklar arasında bir köprü kurmayı hedefliyor ve fungibility'nin yeni bir sınırını tasarlıyor.

Hepsi bir arada: Bazı platformlar, geleneksel para birimini bir platformda kripto varlıklara dönüştürmeyi ve ardından bu varlıkları başka bir yere aktarmayı gerektirir, böylece rekabetçi getiri oranları kazanabilir veya diğer kripto varlıkları edinebilir.

Çözüm: Voyager, kripto staker'ların kripto piyasalarına daha geniş erişim elde etmelerini sağlar, kolay bir geleneksel para birimi giriş ve çıkış rampası, bir getiri ödül programı ve bir altcoin seçimi sunar. Bu özellikler aracılığıyla, Voyager, kullanımı kolay ve hepsi bir arada bir hedef sağlamayı hedefliyor.

Yukarıda belirtilen çözümlerle Voyager, kripto varlık ticaretinde daha fazla seçenek, şeffaflık ve maliyet etkin bir alternatif yaratır.

VGX (Voyager Token) platformun yerel yardımcı token'ıdır. Token, Voyager müşterilerini sadakatleri için ödüllendirmek, topluluk üyelerini VGX'nin çok yönlü ödül işlevlerine katılmaya teşvik etmek ve Voyager hesaplarında VGX tutmak için tasarlanmıştır.

Daha da büyümek için, 2021'de Voyager token, token takasları ve birleşmeler geçirdi ve VGX 2.0'ı oluşturdu. Token, Ethereum blockchain'inde bir ERC20 olarak işlev görür ve %7 staking ödülleri ile kripto kazanma potansiyelini daha da yükseltir. Ayrıca, VGX 2.0 token, müşterileri platformdaki organik davranışları ve eylemleri için ödüllendirmenin ve teşvik etmenin iki katı avantajını sunar.

Steve Ehrlich, Phillip Eytan, Oscar Salazar ve Gaspard de Dreuzyare, Voyager token'ın kurucularıdır. Ehrlich, CEO'dur ve daha önce bir finansal teknoloji firması olan Tradier, Inc.'in CEO'suydu. Eytan, seri bir girişimci ve dijital sağlık start-up'ı Pager'ın kurucu ortağıdır. Oscar Salazar, Uber'in kurucu ortağı ve CTO'sudur.

Voyager Digital Ltd. ve iştirakleri, topluca Voyager olarak adlandırılır ve Voyager'ın (kripto varlık platformu) geliştiricisidir. Yerel token'a geçmeden önce, VGX'nin kökleri Ethos Token'da bulunur (2017'de başlatıldı). Voyager, 2019'da Ethos.io'yu satın aldı ve teknolojiyi, ekibi ve yerel token'ı Voyager ekosistemine dahil etti. İlerleyen süreçte, Ethos Token, 2020'nin başında Voyager Token olarak yeniden markalaştırıldı.

2020'de Voyager, LGO'yu (Fransa'da lisanslı bir Avrupa borsası) satın aldı. Platformun genişleme planının bir parçası olarak, Voyager'ın yerel token'ları, küresel düzeyde benimsenmek üzere yeni bir tek token modeli (VGX 2.0) içine entegre edildi.

Voyager, müşterilerin otomatik kaydını takiben staking ve VGX kazanmayı içeren genişletilmiş bir ödül programı olan Voyager Sadakat Programı'nı sunar. Program aracılığıyla, müşteriler VGX ödülleri kazanabilir ve platformdaki diğer ödül avantajlarını elde edebilir ve sürdürebilir. Daha fazla VGX 2.0 staking yaparak, kullanıcılar platformdaki sadakat programında ödül seviyelerini artırabilir. Bu seviyeler, Adventurer'dan Explorer'a ve Navigator'a yükselir. Voyager Sadakat Programı'na hak kazanmak için, müşterilerin sadece Voyager hesaplarında VGX 2.0 bakiyesi bulundurmaları gerekmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi