Şarkıcı Kalben Sağdıç, evine düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı. İfadesinin ardından serbest kalan Kalben'in ifadesi ve operasyona ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Operasyona, Kalben'in yakın arkadaşı tarafından emniyete gönderilen bir videonun sebep olduğu öğrenildi. Buna göre, Kalben'in arkadaşlarından biri tarafından uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri, önce şantaj için kullanıldı sonra emniyete gönderilerek ihbarda bulunuldu.

Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Emniyete gelen kayıtla birlikte dilekçede, Kalben'in magazin dünyasından birçok isme de uyuşturucu temin ettiği, ayrıca enstrümanlarının içinde ülkeye uyuşturucu soktuğu iddia edildi.

"Şantaja boyun eğmedim"

Kalben'in konu hakkındaki ifadesi de ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre Kalben, uyuşturucuya çok yakın arkadaşları tarafından ziynet eşyalarının çalınması sonucu yaşadığı büyük üzüntü nedeniyle başladığını açıkladı.

Başka isimlere uyuşturucu temini suçlamasını kabul etmeyen Kalben, söz konusu görüntüleri yine yakın bir arkadaşının gizlice çektiğini, daha sonra bu görüntüler karşılığında para istediğini öne sürdü.

Ünlü şarkıcı, şantaja boyun eğmeyerek para vermediği için ise bu görüntülerin ihbar konusu edildiğini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi