Uyuşturucu çetesi lideri Jumakhan Ulus kimdir? Jumakhan Ulus kimdir? Jumakhan Ulus nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.Jumakhan Ulus’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Jumakhan Ulus kimdir aratılıyor. Jumakhan Ulus kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Jumakhan Ulus’un biyografisini haberimizde derledik…

Cengiz Ünsal kimdir? Cengiz Ünsal kimdir?

Uyuşturucu çetesi lideri Jumakhan Ulus kimdir?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 210 şahsın yakalandığını duyurdu. Aralarında örgüt liderliğini de yapan Jumakhan Ulus'un da olduğu çeteye düzenlenen operasyonların detayları da paylaşıldı.

ankara-merkezli-32-ilde-narkoguc-operasyonunda-102-kisi-tutuklandi_9135_dhaphoto1

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonla ilgili yaptığı açıklamada, "MASAK Başkanlığıyla koordineli yürütülen çalışmada lider ve yönetici kadrosunun taşınır/taşınmaz hak ve alacakları ile mali kurumlardaki tüm hesaplarına el konuldu. İlk belirlemelere göre operasyonda; 33.5 kg ağırlığında uyuşturucu madde, 6.659 adet uyuşturucu hap maddesi, 3 adet tabanca, 79.238 Dolar, 36.500 Euro, 249.701 TL para ele geçirildi. Operasyon neticesinde suç örgütünün yönetici ağı çökertildi. Operasyonu düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun, ayağınıza taş değdirmesin.” dedi.

Uyuşturucu madde ve çok miktarda para ele geçirilen operasyonda çete lideri Jamukhan Ulus ve üyeleri hedef alındı. Örgütün suç faaliyetlerini, uyuşturucu ticareti, suçtan kaynaklı mal varlığını aklama ve çıkar amaçlı suç örgütünün yöneticilik faaliyetlerini kapsıyordu. Bu uyuşturucu ticaret ağının liderliğini ise Jamukhan Ulus yönetiyordu. Yapılan operasyonla Jamukhan Ulus ve çete üyeleri yakalanarak gözaltına alındı. 

Jamukhan Ulus kimdir? Jamukhan Ulus yakalandı mı? | Özgün Haberler

Jumakhan Ulus tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerin bir kısmı adliyeye sevk edildi. Jumakhan Ulus ile beraber 102 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi, 46 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerin işlemleri sürüyor. 

Editör: Kadir Gürhan