Gazete Duvar’dan Can Bursalı’nn haberine göre, Ünğan'ın el konulan villalarının 1 yıl önce Google Maps'teki uydu görüntülerinde, bahçe kapısında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı forsunun asılı olduğu görülüyor.

İzmir'de sokakta bir kadını taciz eden motosikletli kurye gözaltına alındı İzmir'de sokakta bir kadını taciz eden motosikletli kurye gözaltına alındı

Villalara el konulmasının ardından Siaz adlı bir Youtube kanalında yayınlanan bir videoda ise, forsun bahçe kapısından söküldüğü ve yere atıldığı kameraya yansıyor.

Villalarının bahçe kapısında Cumhurbaşkanlığı forsu kullanan Ünğan, Milli İstihbarat Teşkilatı'yla (MİT) ilişkili olduğunu iddia ediyordu. Geçmişte sık sık devletle ilişkili olduğunu iddia eden Ünğan'ın, Hollanda ve Belçika güvenlik güçleri tarafından içeriği tespit edilen kripto iletişim uygulaması SkyECC'de yaptığı konuşmalarda da, MİT ilişkili olduğuna yönelik konuşmaları dikkat çekiyor. 7 Aralık 2020'de SkyECC üzerinden uyuşturucu taciri olduğu belirtilen İ.Y. adlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyla konuşan Ünğan, MİT'in Doğu Anadolu'da bulunan bir bölge başkanıyla arasının iyi olduğunu ileri sürüyor. Ünğan ayrıca, İ.Y. ile yazışmalarında, istihbaratçı bir ekibin varlığından söz ediyor ve İ.Y.'nin husumetli olduğu bir kişinin infazı için 1 milyon Euro para talep edildiğini söylüyor.

Kaynak: Haber Merkezi