Ural Aküzüm kimdir? Ural Aküzüm nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ural Aküzüm’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ural Aküzüm kimdir? Ural Aküzüm kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ural Aküzüm’ün biyografisini haberimizde derledik…

Ural Aküzüm kimdir?

Hukukçu, akademisyen ve girişimci olan Aküzüm halen Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı, Kabine Hukuk Bürosu ortağı, Bilgi ve Yeditepe Üniversiteleri Öğretim Üyesidir.

6 dönem yönetsel görevler üstlendiği Galatasaray Spor Kulübü'nde yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeliğinin yanı sıra muhtelif dönemlerde kadın-erkek basketbol, binicilik, tekerlekli sandalye basketbol şube sorumlusu olarak görev yapmış, tenis şubesinin kuruculuğunu üstlenmiştir. Ayrıca lisanslı sporcu (binicilik şubesi) olarak kulübümüzde yer almıştır.

Enver Ünlü kimdir? Enver Ünlü kimdir?

Aküzüm Galatasaray yönetimlerinde hukuk ve iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. Grup ve bağlı ortaklıklarında Galatasaray Dijital A.Ş., Almanya merkezli Galatasaray Europa GmbH, Taç İnşaat A.Ş., ayrıca grup dışı Taçspor Kulübü Derneği yönetim kurulu başkanlığı;  Galatasaray Emlak Geliştirme A.Ş., Galatasaray İletişim A.Ş. ve Galatasaray Televizyonculuk A.Ş.'de yönetim kurulu başkan vekili görevlerini ifa etmiştir. Borsaİstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif A.Ş.'de 4 dönem YK üyesi ve denetçi olarak görev almıştır. Ayrıca Galatasaray Mağazacılık A.Ş. adını almadan Galatasaray Pazarlama A.Ş.'de görev üstlenmiştir.

Türkiye'ye kesin dönüş yaptığı 2000 yılından itibaren Galatasaray Spor Kulübü'nde sandık görevlisi, oy sayım memuru, 8 ayrı genel kurulda divan heyeti üyesi, Divan Kurulu tüzük tadil komisyonu üyesi, Divan Kurulu tüzük taslak komitesi üyesi, birçok kez Galatasaray Sportif A.Ş. genel kurul divan heyeti başkanlığı ve 2 ayrı dönemde de Galatasaray Spor Kulübü Denetleme Kurulu üyesi olarak görev yapmıştır.

Galatasaray Topluluğu İşbirliği Kurulu'nda 3 sene kulübümüzü temsilen görev yapmış olan Aküzüm 2 dönem Florya'daki yurdumuzu kuran ve işleten Galatasaray Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği görevini ifa etmiştir. Galatasaray Lisesi'nde öğretmenlik görevi üstlenmiştir. GEV (Galatasaray Eğitim Vakfı) Mütevelli Heyeti, Galatasaraylılar Cemiyeti, Galatasaray Yardımlaşma Sandığı, Galatasaray 1905 Kültür Sanat Spor Derneği, Paris merkezli "AGS - Amical de Galatasaray Association" ve Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği üyesidir.

Kaynak: Haber Merkezi