Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu bugün hastaneye kaldırılan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bakan Koca paylaşımında, "Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sevenleri olarak acımız büyük." ifadelerine yer verdi.

Türker İnanoğlu kimdir? Türker İnanoğlu kimdir?

Cüneyt Özdemir: Acımız büyük, başımız sağolsun

Gazeteci Cüneyt Özdemir de sosyal medya platformu X hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin değerli sanat insanlarından aile büyüğümüz Türker İnanoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmiştir. Perşembe günü yapılacak cenaze töreni ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Acımız büyük. Başımız sağolsun." dedi.

Türker İnanoğlu'nun kızı Zeynep İnanoğlu ile televizyoncu Cüneyt Özdemir, 3 Şubat 2011'de Paris Büyükelçiliği'nde evlenmişti.

Yapımcı Türker İnanoğlu, 2018’de sinema dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’ne layık görülmüştü.

'Orman Yangınları Meteorolojik Erken Uyarı Sistemi' geliştirildi 'Orman Yangınları Meteorolojik Erken Uyarı Sistemi' geliştirildi

Gülşen Bibikoğlu Türker Inanoğlu
Türker İnanoğlu, ünlü oyuncu Gülşen Bibikoğlu ile evliydi.

Kaynak: Haber Merkezi