Oyuncu çift Meriç Aral ve Serkan Keskin, dün akşam Etiler'deki  bir mekanda evlendi. Aile bireyleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikahta, şahitlikleri Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi. Demet Akbağ, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensıoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi ünlü isimler oyuncu çifti yalnız bırakmadı.

Törende Nur Sürer de vardı. Sürer'in düğün çıkışı İETT otobüsüne binmeyi tercih etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' tepkisi Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' tepkisi

Nur Sürer-2

“Otobüse binmemin konuşulması çok ayıbıma gitti”

Nur Sürer, görüntülerin gündem olmasının ardından Odatv'ye konuştu. Sürer, sık sık otobüse bindiğini söyleyerek, "Niye konuşuluyor, normal bir şey. Bütün Türkiye biniyor. Ben hep biniyorum, ilk defa gördüler. Beşiktaş'a metro açılsa yeryüzüne çıkmayacağım. Ben sürekli metro kullanan biriyim herkes gibi. Bu nedir bu kadar olay oldu? Çocukların düğününün önüne geçti, anlayabilmiş değilim" ifadelerini kullandı.

Sürer, oyuncuların da toplu taşıma kullanmasının normal olduğunu belirterek "Bir arkadaşım iletti. Güldüm kendi kendime. En konforlu yanı neydi biliyor musunuz? O saatte 4 kişi vardı, çok rahat geldim, boştu. Ben biniyorum sürekli. 'Nur Sürer düğünden çıktı da bindi de' falan... Belediye otobüsüne oyuncular binmeyecek diye bir şey yok" dedi.

Ülkede gündem olması gereken daha ciddi konular olduğuna dikkat çeken Sürer, "Başka şeylerle ilgilenseler... 2 yaşında bebek, vücuduna ısırıklar... Öbür tarafta bir çocuk ölüyor, bir ay içinde nasıl öldürüldüğü belli değil. O yüzden benim otobüse binmemin konuşulması benim çok ayıbıma gitti. Bu kadar sorun olan ülkede benim belediye otobüsüne binmemin çekilmesini çok ayıpladım" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi