Orhan Erdemir kimdir? Orhan Erdemir kimdir?

Umut Güner kimdir? Umut Güner nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Umut Güner’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Umut Güner kimdir? Umut Güner kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Umut Güner’nun biyografisini haberimizde derledik…

Umut Güner kimdir?

DÜNYA Gazetesi’nin satışı ile ilgili görüşmelerin tamamlanmasıyla birlikte Didem Demirkent, imtiyaz sahipliğini Umut Güner’e devretti.

Umut Güner,1975 yılında Malatya'da dünyaya geldi. İşadamı ve yönetici Umut Güner, Mart 2012'den itibaren 3 kez Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlığına seçilen Fikret Orman'ın listesinden kesintisiz olarak kulüp yönetiminde As Başkan, Pazarlama Komitesi Başkanı, Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Üyeliği ve Transfer Komitesi Başkanı gibi görevlerde bulundu.

İş dünyasından bir isim olan Umut Güner, futbol dünyasının da yakından tanıdığı biri. Beşiktaş camiası, “Pepe’yi Real Madrid’den bedavaya alan kişi” olarak tanındı.

Beşiktaş As Başkanlığı ve Transfer Komitesi Başkanlığı yapan Umut Güner yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Pepe, Adriano, Talisca, Aboubakar gibi yıldız isimlere Beşiktaş forması giydiren Transfer Komitesi Başkanı Güner, Vodafone Park yapımında da stat yapımından sorumlu yöneticiydi.

Başarılı iş adamı, evli ve Aras adında çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi