Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Son olarak 'Şahmaran' ve 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizilerinde boy gösteren Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor.

İlişkileri tam gaz devam eden çiftten Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı aşk dolu pozlarla adından söz ettirmişti.

Sarıkaya ve Demir ilişkisi hakkında kimileri reklam dese de ünlü güzel, nispet niteliğinde ilk kez sosyal medya hesabından Demir ile pozlarını yayınlamıştı.

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren Sarıkaya, katıldığı bir sergi etkinliğinde basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Sevilen isim, ilişkisine dair 'Her şey yolunda. Gayet iyi. Teşekkür ederim' dedi.

Muhabir Online'a konuşan Serenay Sarıkaya, ‘Sevenleriniz aslında çok merak ediyor. Evlilik olacak mı, ufukta var mı böyle bir şey?’ sorusuna ise “Bunlar için çok erken sorular” şeklinde bir yanıt verdi.

Kaynak: Haber Merkezi