Türkiye Avrupa şampiyonasının F grubu maçında Portekiz ile karşılaşıyor. Türkiye  güçlü rakibi Portekizi yenerek grupta lider olmak istiyor. BVB Dortmund Stadyumu’nda saat 19.00’da başladı karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer düdük çalıyor. Zwayer’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Stefan Lupp ve Marco Achmüller üstleniyor. Maçın dördüncü hakemi ise İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jeses Gil Manzano. Mücadelede VAR görevini ise Almanya’dan Bastian Dankert yapıyor. Gruptaki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden Ay-yıldızlılar, ilk maçlar sonunda grupta liderlik koltuğuna oturmuştu. Portekiz maçında da puan ya da puanlar hedefleyen milliler, gruptaki liderliğini de sürdürmek istiyor.

Maç bilgileri 

  • Saat: 19:00’da 
  • Stat: Westfallen
  • Hakem: Felix Zwayer

Türkiye - Portekiz maçı değerlendirme

Türkiye Avrupa şampiyonasının F grubu maçında Portekiz ile karşılaşıyor. Türkiye  güçlü rakibi Portekizi yenerek grupta lider olmak istiyor. Her iki takımın da grupta üç puanı bulunuyor. Gruptaki ilk maçlarını farklı kazanan Türkiye ve Portekiz kozlarını paylaşıyor. Maçı alan liderliği ve gruptan çıkaya bir adım daha yaklaşmış olacak. 

Baran Mengüç kimdir? Baran Mengüç kimdir?

Türkiye - Portekiz maçı SelçukSpor canlı izle

Futbol tutkunları için en keyifli anlardan biri, favori takımlarının maçlarını canlı izlemektir. Özellikle Almanya gibi büyük bir camianın taraftarları için ücretsiz ve şifresiz şekilde canlı maç izlemek daha da önem taşımaktadır. Peki, Türkiye - Portekiz  maçı canlı nasıl izlenir? Türkiye - Portekiz maçı izle.

Türkiye - Portekiz maçı Taraftarium24 canlı İzle

Taraftarium24, futbolseverlerin sıkça ziyaret ettiği platformlardan biridir. Türkiye - Portekiz maçı Taraftarium24 üzerinden canlı izle ile liglerin ve maçların canlı yayınlarına erişim mümkündür. Ancak, yine de bu platformun yasal durumu ve güvenilirliği hakkında araştırma yapmak önemlidir.

Türkiye - Portekiz maçı Justin TV canlı İzle

Justin TV, futbolseverlerin sıkça ziyaret ettiği platformlardan biridir. Türkiye - Portekiz maçı Justin TV üzerinden canlı izle ile liglerin ve maçların canlı yayınlarına erişim mümkündür. 

Türkiye - Portekiz maçı TRT canlı izle 

Türkiye - Portekiz maçı TRT’de canlı yayınlanıyor. Futbolseverler maçı TRT’den şifresiz ve ücretsiz takip edebilecek. Yayının donmaması için alternatif canlı linkler denenebilir. Türkiye - Portekiz maçı TRT canlı izle. 

Kaynak: Haber Merkezi