Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, WhatsApp hesabının çalınmasına ilişkin bir açıklama yaparak tüm süreci anlattı ve güvenlik açığı nedeniyle Turkcell'e dava açacağını söyledi.

İmamoğlu’nun avukatından ‘ahmak davası’ açıklaması İmamoğlu’nun avukatından ‘ahmak davası’ açıklaması

Yücel'in süreci anlatmasından sonra Turkcell'den söz konusu güvenlik açığına ilişkin açıklama geldi. Turkcell'den yapılan açıklamada, "Yapılan incelemelerde, Sayın Yücel adına sahte kimlik ile usulsüz işlem yapıldığı tespit edilmiştir. Resmi evrakta sahtecilik suçu işleyen kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Hukuki süreç titizlikle takip edilmektedir" denildi.

Yücel'den açıklama: Gerekli mücadeleyi vereceğiz

Yücel'den Sosyal medya platformu X üzerinden açıklama yapan Yücel,  "Bugün Ana Muhalefet Partisi’nin Parti Sözcüsüne, Genel Başkan Yardımcısına ve bir Milletvekiline yönelik gerçekleştirilen bu saldırının, yarın 85 milyon vatandaşımızın başına gelmemesi ve ülkemizdeki iletişim güvenliği zaafiyetinin normalleşmemesi için gerekli her türlü mücadeleyi vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullanmıştı.

WhatsApp hesabı hacklenen CHP Sözcüsü Yücel'in hesabından ekli kişilere Alpay Özalan mesajı WhatsApp hesabı hacklenen CHP Sözcüsü Yücel'in hesabından ekli kişilere Alpay Özalan mesajı

Kaynak: Haber Merkezi