Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın başlatmış olduğu ‘Emekliler Yılı’ projesi kapsamında birçok kamu özel sektör kurumlarında emeklilere yönelik indirim yapılmaya başlandı. En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşının 12 bin 500 olduğunu açıkladı.

Turkcell Superonline’dan emeklilere indirimli internet!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Emekliler Yılı’ internet sitesinde yer alan bilgiye göre, “Turkcell Superonline tarafından, Emekliler Yılı kapsamında 65 yaş ve üzerindeki yeni ve mevcut fiber müşterilerine özel aşağıda detayları yer alan kampanyalar sunulmaktadır. Fiber+IP TV kampanyasından yeni ve mevcut fiber müşterileri ile birlikte mevcut IPTV müşterileri de faydalanabilmektedir.

Fiber Kampanyası (İndirme Hızı 100 Mbps, Yükleme Hızı 20 Mbps ve Limitsiz olarak sunulacak kampanyanın, 6 ay taahhütlü ücreti KDV ve ÖİV dahil 390 TL/AY olarak belirlenmiştir.)

İnat TV | Hollanda – Bosna Hersek maçı canlı izle İnat TV | Hollanda – Bosna Hersek maçı canlı izle

Fiber + IP TV Kampanyası (İndirme Hızı 100 Mbps, Yükleme Hızı 20 Mbps ve Limitsiz olarak sunulacak kampanyanın, 6 ay taahhütlü ücreti KDV ve ÖİV dahil 450 TL/AY olarak belirlenmiştir.)

İlgili kampanyalara Superonline Bayi (Ev Çözüm Merkezleri) ve Çağrı Merkezi kanalları aracılığıyla başvuru yapılmaktadır.”

Kaynak: Haber Merkezi