Türk Telekom, İstanbul Havalimanı ile kültür ve sanatın kalbi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) başta olmak üzere; stadyumlarda, kütüphanelerde, ören yerlerinde, müzelerde, üretkenda, marinalarda, uçak içlerinde, otobüs-feribot gibi toplu taşıma alanlarında ve binlerce noktada WiFi internet deneyimi sağlıyor. Ayrıca, 20 Haziran Dünya WiFi günü özelinde 81 ildeki WiFi noktalarını da kullanıcılara ücretsiz sunuyor.

WİFİ hizmetiyle buluşturuyoruz

İstanbul Havalimanı ve kültür-sanatın kalbi AKM'de, yönetilebilire kolay anlar ve ayrıcalıklar sunmayı amaçlayan Türk Telekom, WiFi hizmetleriyle tüm misafirlerine, her mekanda yüksek hızda internetten yararlanmalarını sağlıyor. Türk Telekom ayrıca stadyumlarda, tesiste, marinalarda, uçak içlerinde, otobüs-feribot gibi toplu taşıma alanlarında ve binlerce noktada WiFi internet deneyimi sunuyor. Türk Telekom, Hitit Kültür ve Turizm Projesi kapsamındaki kütüphane, müze ve örnek yerlerinde WiFi deneyimi sunuyor. Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, “Ülkemizin 81 binlerce noktasında güçlü altyapımız ve WiFi alanında tecrübemiz ile hayatı kolaylaştırıyoruz. Yenilikçi dijital servislerimiz ve yerli teknoloji girişimlerine yönelik adımlarımızla Türkiye'nin dijital halkalarına rehberlik ediyoruz. Bu yeteneği 81 veya uçtan uca fiber internet ile bağışlıyor, kullanıcılarımızı WiFi hizmetleriyle buluşturuyoruz” dedi.

Japonya'da doğum oranlarını artırmak için yeni yapay zeka arkadaşlık uygulaması başlatıldı Japonya'da doğum oranlarını artırmak için yeni yapay zeka arkadaşlık uygulaması başlatıldı

WİFİ uçuş sırısında da sağlanıyor 

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, “Türkiye'nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi olarak, 81 binlerce noktada güçlü altyapımız ve WiFi alanındaki deneyimimizle hayatı kolaylaştırıyoruz. Yenilikçi dijital servislerimiz ve yerli teknoloji girişimlerine yönelik adımlarımızla Türkiye'nin dijital kullanıcılarane rehberleriyiz. Yolcular dünyanın en yoğun uçuşunda WiFi hizmetlerinden yararlanırken, uçuş sırasında da bu imkânı sürdürüyorlar. Yurt dışında kaldığımız uçak içi WiFi hizmetini yakın zamanda yurt içi uçuşlarda da hayata geçiriyor. İş ve yaşam tarzı için vazgeçilmez bir araç haline gelen WiFi hizmetleriyle hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Teknolojiyi insana yardım ve faydaya dönüştürürken yatırımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu yeteneği 81 ili uçtan uca fiber internet ile bağışlıyor, kullanıcılarımızı WiFi hizmetleriyle buluşturuyoruz” diye konuştu.

Kaynak: DHA