Eyüp Sabri Tuncer

Yerli diş macunu markaları arasında kendine önemli bir yer edinen Eyüp Sabri Tuncer, doğal misvak özlü, karanfil özlü, aktif karbonlu, doğal çikolata ve nane özlü, karadut özlü, propolis özlü ürünleriyle de çeşitli bir ürün profili sunuyor.

Zubio

Organik gülüşlerin mimarı olma amacıyla yola çıkan Zubio, kimyasal içeren diş macunlarına alternatif olmaktadır. Yüzde yüz organik ve yerli sermaye ile üretilen diş macunu yerli diş macunu markaları arasındadır. Hem yerli hem tamamen organik olan Zubio diş macunlarını internet sitesinden alabilirsiniz.

Sanino

Sanino diş macunları diş çürükleri, plak, diş eti problemleri, hassas dişler, zayıf diş mineleri, tartar sorunu, ağız kokusu ve diş lekelerine karşı koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda komple bakım, ferahlatan etki, beyazlatıcı etki, çürük karşıtı, hassas dişler gibi çeşitleriyle en çok tercih edilen yerli diş macunu markaları arasındadır.

Powerdent

Türkiye'nin yerli malı diş macunu markalarından biridir ve güçlü ve etkili bir temizlik deneyimi sunar. POWERDENT diş macununun faydaları, özel formülasyonlarıyla ortaya çıkar.

Denta

Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Denta diş macunu, Türk malı bir ürün olarak profesyonel ağız bakımının anahtarını sunuyor. Diş hekimleri tarafından önerilen bu marka, sağlıklı bir ağız ve diş sağlığını korumak için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Orbillife

Orbillife diş macunları, Türk malı olmanın gururuyla doğallığı ve kaliteli bakımı bir araya getiriyor. Orbillife, diş sağlığınızı ön planda tutarak doğal içerikli ve organik ürünler sunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi