AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Kızılay'da esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Altınok, yerel seçimde desteklerini istedi.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Altınok, Ankara'da trafik sorunu olduğunu söyledi. Altınok, "Otobüs kuyrukları uzadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, otobüslerin tamirini yapamıyor, yedek parça yok diye. Dolayısıyla seferdeki otobüs sayısı azaldı. Sefer sayısı azaldı. Ankaralı saatlerce soğukta, kuyrukta bekliyor. Ankara metro hattı bakımından dünya başkentleri arasında en fakir. Sayın Mansur Yavaş'ın Ankaralıya '58 kilometre metro yapacağım' diye sözü var. Ankara'da yaptığı 5 santim metro hattı yoktur. Yeni açtığı bulvarlar yok. Kızılay'da ciddi bir otopark problemi var. Burayla ilgili projelerimiz var. Kızılay'ı pırıl pırıl, ışıl ışıl yapacağız. Yaşayan bir şehir, kentin kalbi yapacağız. Yine tarih ve kültür yolu projemiz ile Ulus'u cazibe merkezi yapacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti'li Sırakaya'dan Almanya'da 2 Türk'ün yaşamını yitirdiği yangına ilişkin açıklama AK Parti'li Sırakaya'dan Almanya'da 2 Türk'ün yaşamını yitirdiği yangına ilişkin açıklama

"Ankara, yeşil bir başkent olacak"

Ankara'nın 5 yılda ışığını kaybettiğini dile getiren Altınok, "Ankara, sönen bir Ankara olmuştur. Yeşil alanları, ağaçları sökülmüştür. Onun yerine taşlar getirmiştir. Ankara, ormanlar şehri olacak. Ankara, yeşil bir başkent olacak. Ankara, eski parıltılı ve ışıltılı günlerine dönecek. Problemleri çok kısa bir dönemde çözeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber merkezi