Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın görevde yükselme mülakatında torpil yaptığı anların kameralara yansımasının ardından tepkiler oluştu. 

11 kurşunla katledilen Nurcan Arslan cinayeti davasında sanığa iyi hal indirimi 11 kurşunla katledilen Nurcan Arslan cinayeti davasında sanığa iyi hal indirimi

CHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi de Can'dan torpil isteyen isimler arasında yer aldı.

Çelebi tepkiler üzerine sosyal medya platformu X hesabından haberi paylaşarak "şehit yakını olduğu için hassasiyet göstermesini" torpil olarak gösterildiğini savundu.

Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın 'torpil' mesajı kameralara yansıdı Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın 'torpil' mesajı kameralara yansıdı

AK Partili Mehmet Ali Çelebi şunları söyledi;

"İzmir’den ŞEHİT BABASI R.O.’nun ricası üzerine Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a “Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirlerinize!” diyerek mülakatta bu konuda hassasiyet gösterilmesini istemem torpilmiş. Şehit cenazesinden çıkıp DEM’lenmeye gidenleri, devletimize işgalci diyen Demirtaş’ı haber yapamayan FoxTV öyle buyurmuş. Yazılı sınavı 89 olan kardeşimizin bize ihtiyacı bile yok. Bir şehit babasının ricasını sadece hassasiyet gösterilmesi için iletmek boynumuzun borcudur! Satırın altında “ŞEHİT YAKINI” da yazıyor ama FOX tilkilik yapıp yayınlamıyor, hatta kapatıyor! İsteyen gazetecilere gösterelim!!!"

Kaynak: Haber Merkezi